příměstský tábor Dolní Počernice - Cesta kolem světa

26.8. - 30.8.2024

Příměstské

Praha 14

3-15 let

Tábor Počernice

volno

Baví tě poznávat nové země nebo města? Rád cestuješ jak po republice tak po světě? Jsi malý/malá průzkumník/průzkumnice a rád/ráda by jsi věděl/věděla o světě kolem sebe více? Pokud ano, budeme moc rádi, když se k nám přidáš na naši táborovou CESTU KOLEM SVĚTA.

Pokusíme se ti popsat hlavní země a kontinenty naší planety a jelikož máme zaměření na sport, tak si představíme u každého kontinentu země a sporty, ve kterých tyto státy především vynikají. Přidej se k nám a buď součástí dobrodružné cesty!

Budeme se na tebe moc těšit Adam a Štěpánka

více informací a přihlášky naleznete na našem webu

3 600 Kč
Můžete využít následujících slev: při přihlášení dítěte na oba kempy Vám z celkové ceny odečteme 500 korun při přihlášení dvou a více sourozenců se odečte 100 korun za každé dítě účastníci kempu z rok

Termíny

Turnus od-do Poznámka
26.8. - 30.8.2024 prosím, přihlašte se přes naše webové stránky Přihlásit se

Místo konání

Adresa: Národních hrdinů, 19012 Praha 14

Fotogalerie

Provozovatel

Tábor Počernice

Náš letní příměstský tábor je určen pro všechny malé nadšence do pohybu a přírody ve věku 3-15 let. Děti si užijí spoustu zábavy, her, a především poznají plno nových kamarádů.

Pokud hledáte tábor, kde si Vaše dítě užije plno zábavy, pozná nové kamarády a naučí se novým sportům nebo se v nich zdokonalí, neváhejte Vašeho táborníka či tábornici přihlásit právě k nám.

Těšíme se na Vás, Štěpánka a Adam!

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.