příměstský tábor Dolní Počernice - Olympijské hry

0 termínů

Příměstské

Praha 14

3-15 let

Tábor Počernice

už proběhl

Jsi sportovec? Baví tě skákat, běhat nebo hrát různé týmové hry? Rád překonáváš svoje hranice a nebo bys jednou chtěl? Nebo jen s láskou
sleduješ sportovní akce a říkáš si jaké by asi bylo být slavný nebo obdivovaný sportovec/sportovkyně?
Pokud jsi alespoň na jednu z otázek odpověděl ANO, mohli bychom se společně potkat na našem táboře s tématikou olympijských her.

Olympijské hry jsou oslavou těla, a proto nejen že předáme dětem základní i zajímavé informace o nich, ale také si některé disciplíny společně vyzkoušíme. Tábor bude tedy jak sportovní, tak se zaměříme i na získávání nových informací ze světa sportu. Doufáme, že příjemnou formou posuneme účastníky kempu ve spolupráci v týmu a v překonávání svých hranic a poznávání nového.

Budeme se na tebe moc těšit Adam a Štěpánka

více informací a přihlášky naleznete na našem webu

3 600 Kč
Můžete využít následujících slev: při přihlášení dítěte na oba kempy Vám z celkové ceny odečteme 500 korun při přihlášení dvou a více sourozenců se odečte 100 korun za každé dítě účastníci kempu z rok

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Národních hrdinů, 19012 Praha 14

Fotogalerie

Provozovatel

Tábor Počernice

Náš letní příměstský tábor je určen pro všechny malé nadšence do pohybu a přírody ve věku 3-15 let. Děti si užijí spoustu zábavy, her, a především poznají plno nových kamarádů.

Pokud hledáte tábor, kde si Vaše dítě užije plno zábavy, pozná nové kamarády a naučí se novým sportům nebo se v nich zdokonalí, neváhejte Vašeho táborníka či tábornici přihlásit právě k nám.

Těšíme se na Vás, Štěpánka a Adam!

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.