BRADAVICKÁ ŠKOLA ETIKETY - příměstský tábor v MuŠce

8.7. - 12.7.2024

Příměstské

Praha 10

3-12 let

Volnočasové Studio MuŠka

volno

zahálet své děti v létě! Děti čeká každý týden nová prázdninová dobrodružství s kamarády a přitom se toho spousty naučí. Opět nás čeká léto plné hudby, angličtiny, výtvarky a tance! To vše na krásné školní zahradě, v prostorách Studia MuŠka nebo s těmi menšími dětmi v soukromé mateřské umělecké školce MuŠka.

I letos jsme pro vaše děti připravili oblíbené příměstské tábory v MuŠce. Tentokrát díky novým skvělým prostorům máme příměstské tábory nejen pro věkovou skupinu 3-7 let ale také pro větší děti 7-12 let. Děti se můžou těšit na lektory, které ze Studia MuŠka již znají.

Náš skvělý zkušený pedagogický tým a inspirativní prostředí Studia MuŠka či soukromé školky MuŠka Vám zaručuje to nejlepší pro Vaše děti! Máme rádi individuální přístup nejen ve školce, na kroužkách pro děti, ale také právě na příměstských táborech. Děti budou rozděleny do 2 skupin dle věku a dovedností.

Více info na webovkách studia MuŠka

Program

Každý kouzelník, či kouzelnice reprezentují svůj společenský status nejen uměním kouzlit, či tvarem a materiálem své kouzelnické hůlky, ale také svým vystupováním. V našem týdnu etikety se Vaše děti seznámí se základy společenského chování. Od úplných základu v podobě kouzelných slov, přes různé zdvořilosti až po stolování. Respekt a ohleduplnost jsou kouzelnickou ctností napříč celým kouzelnickým světem.

Více info: webovkách studia MuŠka

Strava

pitný režim, oběd, svačina

Termíny

Turnus od-do Poznámka
8.7. - 12.7.2024 Přihlásit se

Místo konání

Adresa: Edisonova 27/21, 109 00 Praha 10

Fotogalerie

Provozovatel

Volnočasové Studio MuŠka

Studio MuŠka je místo (oáza), kde se setkává umění a radost z pohybu ve všech věkových kategorií. Studio je zaměřeno na pedagogickou a uměleckou práci v oblasti taneční, výtvarné, hudební a pohybové výchovy pro děti i dospělé. Práce studia směřuje k rozvíjení dětské osobnosti, její individuality a talentu. U dospělých se jedná především o radost z umělecké činnosti a zdravého pohybu. Nové a moderní prostory zajišťují příjemnou atmosféru pro trávení volného času.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.