Taneční Netábor Praha 4 ZŠ Poláčkova

4 termíny

Příměstské

Praha 4

4-14 let

Netabor.cz

volno

Jsi nadšený tanečník nebo jen miluješ hudbu a rád na ni tancuješ? Nebo se chceš tancovat teprve naučit? Pokud ano, jsi to právě ty, kdo by se měl jít s námi bavit! Náš taneční příměstský Netábor je určený pro všechny malé nadšence do tance a pohybových aktivit ve věku 4-14 let.
Skupiny na Netáboru jsou rozděleny dle věku dětí. Děti dělíme dle věkových kategorií, aby jim to bylo co nejvíce komfortní a příjemné. Nemusíte mít obavy, že by se tak malí čtyřleťáčci střetávali s 14letými dětmi.
Na svačinky mají na výběr Netáborci z tmavého pečiva s pomaz.máslem a šunkou, bílým jogurtem s ovocem nebo z bezlepkové a ovocné buchty. Na oběd dětem zajišťujeme vždy pestrou stravu, jednou týdně jim ale dopřejeme třeba pizzu. I když jsme sportovně zaměřeni, tak víme, že pizzu miluje snad každé dítě a vzhledem k velkému množství pohybu přes den vše vytancujeme a vyběháme.
Pokud vaše dítě má nějakou dietu, ať už bezlepkovou, intoleranci na laktózu nebo histamin, i s tím si umíme poradit.

Program

Děti si užijí spoustu zábavy, her, a především poznají plno nových kamarádů.Pod dohledem zkušených instruktorů si vyzkouší spoustu tradičních i netradičních tanečních stylů. Na každý den je připravený jiný program, ve kterém si společně projdeme všeobecnou pohybovou průpravu a zaměříme se na rozvoj a koordinace těla.To tě čeká v nabitém týdnu plném tance, akčních her a aktivit spolu s novými kamarády Netáborci. Závěrem máme připravenou taneční olympiádu.

Strava

pitný režim, oběd, svačina, První svačinka od 9.30 - výběr z bílého jogurtu, ovoce, pečivo s pomazánkovým máslem a šunkou, buchta. Ve 12h oběd v přilehlé restauraci, příp. dovezený oběd a druhá svačinka cca od 15-15:30.

Storno poplatky

  • Storno poplatek při zrušení účasti:
  • víc jak 31 dní před začátkem Netáboru – 50% z ceny.
  • zároveň je možné po předchozí domluvě přesunout Netábor na jiný termín v konkrétním roce.
  • 0-30 dní před začátkem Netáboru a v jeho průběhu – 100% z ceny
  • storno poplatek Vám nebude účtován, seženete-li za své dítě náhradníka (změna účastníka bude provedena bez poplatku)

Termíny

Turnus od-do Poznámka
1.7. - 5.7.2024 Přihlásit se
8.7. - 12.7.2024 Přihlásit se
29.7. - 2.8.2024 Přihlásit se
5.8. - 9.8.2024 Přihlásit se

Místo konání

Adresa: Poláčkova 1067/3, 14000 Praha 4

Fotogalerie

Provozovatel

Netabor.cz

Dětský program nové generace. Spousta pohybu, zábavy a dobrodružství v celoročních kurzech, kroužcích, kempech, víkendech nebo festivalech.
"Nuda končí, Netábor začíná"

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.