Anglický Netábor Praha 1 ZŠ Malostranská

8 termínů

Příměstské

Praha 1

6-15 let

Netabor.cz

volno

Náš anglický příměstský Netábor je určený pro všechny nadšené Netáborce do jazyků ve věku 6 – 15 let. Nabízíme promyšlený přístup, který kombinuje vzdělávací cíle se zábavou a bezpečností. Součástí příměstského táboru na Praze 1 jsou témata zajímavá pro děti, která podpoří jejich anglické dovednosti. Každý den se střídají vzdělávací bloky s fyzickou aktivitou a tvořivými workshopy. Program je dostatečně flexibilní, aby se přizpůsobil různým úrovním dovedností a zájmům dětí. Součástí každého dne jsou jazykové dovednosti (mluvení, poslech, čtení, psaní).

Vstupní znalost angličtiny by měla být začátečníci nebo mírně pokročilí.

Skupiny na Netáboru jsou rozděleny dle věku dětí. Děti dělíme dle věkových kategorií, aby jim to bylo co nejvíce komfortní a příjemné. Nemusíte mít obavy, že by se tak šestileťáčci střetávali s 14letými dětmi.
Na svačinky mají na výběr Netáborci z tmavého pečiva s pomaz.máslem a šunkou, bílým jogurtem s ovocem nebo z bezlepkové a ovocné buchty. Na oběd dětem zajišťujeme vždy pestrou stravu, jednou týdně jim ale dopřejeme třeba pizzu. I když jsme sportovně zaměřeni, tak víme, že pizzu miluje snad každé dítě a vzhledem k velkému množství pohybu přes den vše vysportujeme:).
Pokud vaše dítě má nějakou dietu, ať už bezlepkovou, intoleranci na laktózu nebo histamin, i s tím si umíme poradit.

Program

Začleňujeme hry, soutěže, projektové práce a skupinové diskuse, aby se podporovala interakce a používání angličtiny v praxi, to vše zábavnou a hravou formou. Zabýváme se různými aktuálními tématy jako např Cestování a kultury světa, kdy se učíme o různých zemích, jejich zvycích, jídle a základních frázích v různých jazycích. Dále to mohou být témata jako literatura jednotlivých zemí, věda a technologie nebo příroda a ekologie a nutně zabrouzdáme i do tématu robotiky a umělé inteligence

Strava

pitný režim, oběd, svačina, První svačinka od 9.30 - výběr z bílého jogurtu, ovoce, pečivo s pomazánkovým máslem a šunkou, buchta. Ve 12h oběd v přilehlé restauraci, příp. dovezený oběd a druhá svačinka cca od 15-15:30.

Storno poplatky

  • Storno poplatek při zrušení účasti:
  • víc jak 31 dní před začátkem Netáboru – 50% z ceny.
  • zároveň je možné po předchozí domluvě přesunout Netábor na jiný termín v konkrétním roce.
  • 0-30 dní před začátkem Netáboru a v jeho průběhu – 100% z ceny
  • storno poplatek Vám nebude účtován, seženete-li za své dítě náhradníka (změna účastníka bude provedena bez poplatku)

Termíny

Turnus od-do Poznámka
1.7. - 5.7.2024 Přihlásit se
8.7. - 12.7.2024 Přihlásit se
15.7. - 19.7.2024 Přihlásit se
22.7. - 26.7.2024 Přihlásit se
29.7. - 2.8.2024 Přihlásit se
5.8. - 9.8.2024 Přihlásit se
12.8. - 16.8.2024 Přihlásit se
19.8. - 23.8.2024 Přihlásit se

Místo konání

Adresa: Josefská 7, 118 00 Praha 1

Fotogalerie

Provozovatel

Netabor.cz

Dětský program nové generace. Spousta pohybu, zábavy a dobrodružství v celoročních kurzech, kroužcích, kempech, víkendech nebo festivalech.
"Nuda končí, Netábor začíná"

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.