Příměstský tábor ROBLOX PLZEŇ

5.8. - 9.8.2024

Příměstské

Plzeň 3

8-15 let

Bridge Academy, z. s.

volno

PROŽIJTE NEZAPOMENUTELNÉ LÉTO NA NAŠICH PŘÍMĚSTSKÝCH TÁBORECH !
HRY, KREATIVNÍ AKTIVITY, SPORT, VLASTNÍ PROJEKTY A MNOHO DALŠÍHO

TÉMA TÁBORA 2024- Vývoj her s Robloxem
Příměstský tábor na vývoj her s Robloxem je ideální pro mladé nadšence. Děti se zde naučí základy programování a design her, a to vše skrze oblíbenou platformu Roblox. Tábor je zaměřen na týmovou práci, kde se účastníci učí spolupracovat při tvorbě vlastních projektů. Tábor nabízí jedinečnou příležitost pro děti, aby se staly nejen hráči, ale i tvůrci her, rozvíjely své dovednosti a navázaly nová přátelství. Přidejte se k nám a prozkoumejte svět herního vývoje!

CO SE NA TÁBORU NAUČÍŠ?
Pracovat s Roblox studiem: vkládání modelů, úpravy pozic spawnování hráčů, spojování modelů pro tvorbu složitějších struktur
Základy programovacího jazyka LUA: použití v Roblox studiu, práce s příkazy jako IF, FOR, WHILE, a tvorba funkcí s návratovou hodnotou
Práci v týmu: rozdělování rolí, tvorba a kontrola vývojového plánu
Rozvoj analytického myšlení: učení se přemýšlet jako programátor
Tvorbu vlastní jednoduché hry v týmu, kterou si následně můžeš zahrát s kamarády

CO VŠE JE ZAHRNUTO V CENĚ KEMPU?

Zkušení mentoři, kteří se postarají o Vaše děti

Zapůjčení notebooku na celý týden

Teplé jídlo a pitný režim po celý den

Propojení praxe do projektů

Propojení praxe do projektů

Závěrečná prezentace a obdržení certifikátu

OSTATNÍ
16 dětí je kapacita na jeden turnus. V případě nenaplnění kapacity nebude tábor zahájen a klientům bude nabídnut alternativní termín nebo vrácena celá proplacená platba. V případě takové situace budou zákazníci informování nejpozději měsíc před začátkem tábora.

Při tvorbě objednávky napište do komentáře jméno a věk dítěte.

Pokud je turnus při výběru neaktivní, je již kapacitně naplněn.

Obchodní podmínky tábora k dispozici zde

Lokalita kempu (Plzeň)
Kemp bude probíhat na adrese: nvias, z.s., Cukrovarská 20, Plzeň

Pozn. změna místa vyhrazena. V případě změny budou zákazníci informování nejpozději měsíc před začátkem tábora.

5 690 Kč
Alternativní platba: BENEFITY od zaměstnavatele

Strava

pitný režim, oběd

Termíny

Turnus od-do Poznámka
5.8. - 9.8.2024 Přihlásit se

Místo konání

Adresa: nvias, z.s., Cukrovarská 20, 30100 Plzeň 3

Fotogalerie

Provozovatel

Bridge Academy, z. s.

S kroužky Programování v Minecraftu jsme poprvé začali v roce 2018 na vybraných školách v Mostě (konkrétně 1. ZŠ, 7. ZŠ a 18. ZŠ). Šli jsme do toho jako parta nadšenců zapojených do spolku BRIDGE Academy s cílem podpořit technologické vzdělávání našich dětí a jejich kamarádů. Inspirovali jsme se u spolku Nvias z Plzně, který podobné kroužky otevřel již v roce 2017.

Vzhledem k tomu, že jsme v průběhu let 2019-2020 zaregistrovali velký zájem a měli v kroužcích v Mostě, Teplicích a Lounech registrovaných téměř 150 dětí a přes léto až 4 turnusy příměstských táborů, rozhodli jsme se, že začneme nabízet naše vzdělávání po celé ČR.

Přes jarní situaci s COVID-19 v roce 2020 jsme intenzivně pokračovali v přípravách s cílem spustit od října 2020 až 50 kroužků ve školách, kde o ně bude zájem, napříč ČR. Jedná se především o školy z Ústeckého, Středočeského, Královéhradeckého, Karlovarského, Plzeňského a Jihočeského kraje a Prahy. Abychom byli připraveni nabídnout našim žákům kurzy i v případě uzavření škol, anebo dětem odkudkoli z ČR, připravili jsme Virtuální programování v Minecraftu.

Na přelomu roku 2020 - 2021 se náš tým rozšířil, jak o nové lektory, tak o nové kroužky a to online verzi programování v Minecraftu a online sestavení vlastní hry v Robloxu.

Chystáme další novinky zaměřené nejen na děti, ale také na pedagogy základních škol. Konkrétně je chceme podpořit ve využítí moderních technologií ve výuce, specificky možností EDU verze Minecraftu a přiblížení se dnešní době a dětem herní formou.

Další aktivitou, kterou jsme společně a partnerem Nvias připravili, jsou projektové dny podpořené MŠMT s názvem Mladí tvůrci budoucnosti, v nichž zdarma nabízíme projektové dny Naše firmy (pro žáky 8. - 9. tříd základních škol) a Virtuální prototypování v Minecraftu (víkendové akce pro žáky od 1. stupně po 2. stupeň základní školy) v rámci Plzeňského a Ústeckého kraje.

BRIDGE Academy z.s. | U Stadionu 714, 434 01 Most, Česká republika
Mobile CZ: +420 724 581 938 | www.BridgeAcademy.eu | Email: alena.polivkova@bridgeacademy.eu

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.