Letní tábor s celotáborovou hrou LA CASA DE PAPEL

3.8. - 11.8.2024

Pobytové

Doubravník

6-17 let

Barevné prázdniny

volno

Letní tábor pořádáme letos nově v rekreačním středisku Prudká, které dobře známe z táborů podzimních. Máme zde ideální zázemí pro aktivity uvnitř i venku. V areálu rekreačního střediska můžeme využívat několik hřišť pro různé sportovní aktivity (volejbal, nohejbal, košíková), venkovní stolní tenis, houpačky, prolézačky a ohniště. To vše na rozloze asi čtyř hektarů, umístěné v překrásném údolí obklopeném lesy a ohraničeném řekou Svratkou.
Pro děti bude jako vždy zajištěn celodenní program – ranní hra místo rozcvičky, dopolední hry, zábava na polední klid, odpolední program a samozřejmě večerní, popřípadě noční hry. Nebude chybět ani výlet, táborák a diskotéka!
Náplň tábora se skládá ze tří částí: oddílová činnost, celotáborová hra a specializace.
Táborové specializace: SPORTOVNÍ, VÝTVARNÁ, TANEČNÍ, KDO PŘEŽIJE, HOKUS POKUS, DUNGEON AND DRAGONS
Celotáborová hra: LA CASA DE PAPEL
Více informací a elektronické přihlášky na našich webových stránkách.

7 680 Kč
Cena zahrnuje dopravu, ubytování, stravování, práci vedoucích a lektorů, materiál na bohatý program i odměny. V případě zájmu zajistíme pro Vaše dítě bavlněné tričko (krátký rukáv) s logem Barevné prá

Program

Hola! ¿Como estás? Soy el Profesor, ¿y tú? Aha, Ty nerozumíš španělsky, nevadí. I takové beru. Nemusíš se bát, hodiny španělštiny necháme na školní rok, ale co nepočká, je můj plán. Prozatím Ti nemůžu více prozradit, ale co Ti slíbit můžu, je to, že toto léto zažiješ pořádnou dávku adrenalinu. Bude to jízda! Nechystáme se na dovolenou na Madagaskaru, ani nebudeme sedět za počítačem u Minecraftu. Navštívíme Madrid! Pokud máš odvahu, hledám právě Tebe! Připoj se do týmu v červených kombinézách!

Ubytování

Pro děti jsme zajistili ubytování ve tří až čtyřlůžkových chatkách.Ty jsou vybaveny běžným nábytkem (postele, skříně, noční stolky, stůl a židle) a každá chatka má venkovní zastřešenou terasu se stolem a židlemi. Sociální zařízení je společné a stejně jako jidelna a společenská místnost je umístěno nedaleko chatek ve zděných budovách. K dispozici budeme mít dále několik venkovních posezení, louky, les a celkově krásné prostředí. :-)

Strava

pitný režim, snídaně, oběd, večeře, svačina, Menu je jednotné. Rekreační středisko nabízí i uzpůsobené stravování pro děti se speciální dietou / alergií, ale vždy pouze na základě lékařského potvrzení.

Termíny

Turnus od-do Poznámka
3.8. - 11.8.2024 Přihlásit se

Místo konání

Adresa: Doubravník 256, 59261 Doubravník

Fotogalerie

Provozovatel

Barevné prázdniny

Naše táborová organizace je tvořena různorodou skupinou lidí. Převážně se jedná o učitele nebo studenty pedagogických a sportovních oborů, kteří se věnují práci s dětmi a mláděží. Náš tým, samozřejmě v různých personálních obměnách, funguje od roku 1993. Nejprve pouze formou celoroční práce s dětmi od 8 do 17 let (basketbalový oddíl). Od roku 2002 jsme rozšířili naše aktivity na vzdělávací akce a rok nato jsme přidali první tábory. Od roku 2005 patří mezi naše aktivity také velmi oblíbené pobyty pro rodiče s dětmi.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.