Letní příměstský tábor s výukou plavání

0 termínů

Příměstské

Praha 3

5-13 let

ZŠ Plavání, z.s.

bez termínu

LETNÍ PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY
Budou v roce 2024 probíhat v plaveckém a sportovním areálu Hloubětín, v plaveckém bazénu a sportovním areálu Biotopu Radotín, v bazénu Pražačka na Praze 3, v bazénu na Výstavišti, v areálu ČZU na Suchdole, v Berouně a v SPORTCENTRU v Brandýse nad Labem. Příměstské tábory zahrnují deset šedesátiminutových plaveckých bloků, doplňkové sportovní a zábavní aktivity. Kurzy probíhají v červenci a srpnu, vždy od pondělí do pátku a nezahrnují ubytování.

JAK TO PROBÍHÁ
S využítím nových pedagogických metod a osvědčených nenásilných postupů výuky plavání jsou děti vedeny k lásce k vodě a následnému zvládnutí základních plaveckých způsobů. Pamatujete si na Vaše školní plavání? Násilné potápění hlavy, odstrkování rukou od břehu pomocí tyče a slzy v brýlích u nás nenajdete. Máme rádi děti a víme, že učit lze i bez křiku pomocí pozitivní motivace a přirozené autority.

Výuka plavání probíhá ve vyhřívaném bazénu za dozoru zkušených instruktorů. Děti jsou rozřazeny do skupin dle schopností. Jeden instruktor vede vždy jen jednu skupinu (cca. 10 dětí) v průběhu celého kurzu z důvodu nastolení důvěry a přátelství mezi instruktorem a dětmi. Každá lekce trvá 60 minut a je strukturována do tří částí:

úvodní seznámení s náplní lekce a následná rozcvička
hlavní výuková část
vodní hry

5 250 Kč
Registrace možné zde: https://zsprodeti.cz/zs/plavani/summer

Program

Kromě plavání je na každý kurz připraven pestrý doprovodný program. Děti se mohou těšit na teambuildingové hry, tanec či sportovní hry. V odpočinkovém režimu po obědě máme připraveny výtvarné hry, pomůcky na vyrábění a kreslení.

Strava

pitný režim, oběd, svačina

Termíny

K dispozici nejsou zatím žádné termíny.

Místo konání

Adresa: Za Žižkovskou vozovnou 2716/19, 13000 Praha 3

Fotogalerie

Provozovatel

ZŠ Plavání, z.s.

Jsme mladá společnost, která si klade za cíl přinést do vzdělávacího systému svěží vítr. Chceme pomoci tam, kde jsme jako externí subjekt působící mimo MŠMT schopni a zároveň tam, kde si myslíme, že má systém největší mezery.
Pořádáme sportovní a vzdělávací akce pro ZŠ i pro veřejnost, usnadňujeme online vzdělávání.
Naším mottem je bavit, vzdělávat a rozvíjet. Chceme dětem ukázat nejkratší cestu, ale také je nechat samostatně hledat cesty nové. Učíme děti nenásilně nacházet jejich hranice a umožňujeme jim další růst.
Podporujeme rozvoj jednotlivců i týmu. Povzbuzujeme přirozenou sebedůvěru, chuť spolupracovat, vzájemný respekt, toleranci i smysl pro humor. Pomáháme dětem budovat pozitivní vztahy na všech úrovních – k sobě samým, ke druhým lidem, ke zvířatům, k živé a neživé přírodě i k lidským výtvorům.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.