Anglický pobytový tábor v Krkonoších

0 termínů

Pobytové

Žacléř

7-18 let

YesCamp

už proběhl

Program

Týdenní pobyt v Krkonoších, který bude složen z dopoledních hodin angličtiny s rodilými mluvčími a odpoledních her, propojených tematickou celotáborovou hrou. Každý den na účastníky čekají nové výzvy, originální hry, sporty, výlety a hlavně spousta angličtiny. Na kempu se snažíme odbourávat jazykové bariéry a tvořit kladný vztah k cizímu jazyku. Během celého programu však budou dětem k dispozici kromě rodilých mluvčí také čeští vedoucí.

Ubytování

Ubytování je zajištěno v horské chatě v blízkosti lyžařského střediska Prkenný Důl v Krkonoších (oblast Rýchory). Děti budou ubytovány na samostatných pokojích pro 4 – 8 osob. V areálu je také bazén, tenisový kurt, ping-pong a další. Strava zahrnuje snídani formou bufetu, oběd, večeři, dopolední a odpolední svačinku a pitný režim.

Táborové zážitky

V průběhu každého dne tábora budeme aktualizovat příspěvky a fotky na sociálních sítích (Facebook a Instagram), abychom se s rodiči o táborové zážitky podělili.

1. turnus

13.7. - 20.7.2024
Pro děti od 8 do 13 let

2. turnus

20.7. - 27.7.2024
Pro děti od 14 do 18 let

Strava

pitný režim, snídaně, oběd, večeře, svačina, Možnost individuálních diet dle požadavků

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Prkenný Důl 11, 542 01 Žacléř

Fotogalerie

Provozovatel

YesCamp

Pořádáním letních pobytových i příměstských táborů se zabýváme od roku 2010.

Náš tým se skládá z anglicky mluvících rodilých mluvčí a táborových vedoucích s mnohaletou praxí. Mezi vize, které se snažíme naplnit, je ukázat dětem, že se lze učit novým věcem zábavnou formou a že svůj volný čas mohou trávit aktivně a kreativně na čerstvém vzduchu. Motivací pro nás jsou i opakované návraty našich táborníků, kteří se vrací na naše kempy.

www.yescamp.cz
email: info@yescamp.cz
tel.: (+420) 777 940 508

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.