Anglický příměstský tábor Olomouc

0 termínů

Příměstské

Olomouc

6-15 let

YesCamp

už proběhl

Program

Dopolední program - Anglické lekce s rodilým mluvčím – hodiny budou probíhat ve venkovních prostorách zábavnou formou, v případě nepřízně počasí v plně vybavených učebnách s interaktivní tabulí. Do skupin budou děti rozděleny rodilými mluvčími první den dle úrovně jejich znalostí.

Odpolední program - Hry mimo třídu s českými vedoucími (k dispozici máme plně vybavenou tělocvičnu a venkovní hřiště včetně pingpongových stolů a trampolín).

Během celého programu bude vždy přítomen český vedoucí.

Poznávací výlet

Jeden den bude věnován celodennímu poznávacímu výletu s anglickým komentářem rodilých mluvčí (náklady zahrnuty v ceně, děti dostanou na cestu balíček s jídlem).

Táborové zážitky

V průběhu každého dne tábora budeme aktualizovat příspěvky a fotky na sociálních sítích (Facebook a Instagram), abychom se s rodiči o táborové zážitky podělili.

(+420) 777 940 508

Strava

pitný režim, oběd, večeře

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Za ul. Andělskou, Nové Sady (Kaprodrom Olomouc), 779 00 Olomouc

Fotogalerie

Provozovatel

YesCamp

Pořádáním letních pobytových i příměstských táborů se zabýváme od roku 2010.

Náš tým se skládá z anglicky mluvících rodilých mluvčí a táborových vedoucích s mnohaletou praxí. Mezi vize, které se snažíme naplnit, je ukázat dětem, že se lze učit novým věcem zábavnou formou a že svůj volný čas mohou trávit aktivně a kreativně na čerstvém vzduchu. Motivací pro nás jsou i opakované návraty našich táborníků, kteří se vrací na naše kempy.

www.yescamp.cz
email: info@yescamp.cz
tel.: (+420) 777 940 508

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.