Pobytový NERF tábor 2024

2 termíny

Pobytové

Vyskeř

6-15 let

Klub dětí a mládeže Čtyřlístek

obsazeno

NERF tábor pro všechny aktivní kluky a holky, kteří si rádi pocvičí taktiku, spolupráci v týmu a svoji ostrou mušku. Čeká je spoustu pohybu a sportovního vyžití.

Tábořiště je komfortně vybavené, spaní ve čtyřlůžkových chatkách. V případě špatného počasí krytá jídelna.

Celodenní strava a pitný režim jsou zajištěny.

4 550 Kč
Cena za jeden týden - lze se zúčastnit na jeden nebo dva týdny

Program

Dopoledne vždy na táboře probíhají NERF aktivity, odpoledne pak všichni mají možnost věnovat se činnostem dle volného výběru. Dál je čekají epizody celotáborové hry, která se letos nese v duchu Asterixe a Obelixe. Nechybí ani sport, kolektivní hry, nebo výlety do okolí.

Ubytování

4-lůžkové chatky

Strava

pitný režim, snídaně, oběd, večeře, svačina, Domácí strava od zkušených kuchařek

Storno poplatky

V případě storna (nemoc, jiná událost) je nutné sehnat náhradníka, nebo je stornopoplatek do 1. 6. 2024 50% z ceny, do 1. 7. 2024 80% z ceny, později 100% ceny. Doporučujeme vám pojistit se na storno u Evropské cestovní pojišťovny (nejlépe do 3 dnů od přihlášení) - odkaz zde ,nebo u vaší oblíbené pojišťovny, pokud má podobný produkt.

Termíny

Turnus od-do Poznámka
13.7. - 20.7.2024 Náhradník
20.7. - 27.7.2024 Náhradník

Místo konání

Adresa: Tábořiště Krasnova, 51264 Vyskeř

Fotogalerie

Provozovatel

Klub dětí a mládeže Čtyřlístek

Naše organizace organizuje pro děti volnočasové aktivity v podobě kroužků v průběhu školního roku. Během letních prázdnin pořádáme pobytové i příměstské tábory. Nabízíme ale i zimní tábory a další akce pro rodiče s dětmi, třeba naše dobrodružné víkendovky pro tatínky s dětmi, nebo různé semináře a přednášky. Zakládáme si na kvalitních lektorech i asistentech, které každoročně školíme v rámci zdravotnického a kompetenčního školení. Spokojenost dětí a jejich zážitky jsou pro nás to nejpřednější!

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.