Příměstský tábor Prototýpčí ateliér

8.7. - 12.7.2024

Příměstské

Brno-střed

8-12 let

Prototýpci, z.s.

volno

Hledáme tvořivé prototýpky! Jsi to ty?
Na celý týden se Protocoolna promění na výtvarný ateliér, ve kterém děti čekají úžasné tvořivé aktivity. Budou se věnovat svým nápadům a tvoření jak venku v přírodě, tak uvnitř. Navrhnou a vytvoří si svoji vlastní jedinečnou hračku, budou tisknout na textil, vyrábět originální dekorace a zkoušet využívat nejen přírodní materiály, ale i recyklaci již nepotřebných surovin. Vyzkouší si různé tvořivé techniky a práci s netradičními materiály.

Strava

pitný režim, oběd

Termíny

Turnus od-do Poznámka
8.7. - 12.7.2024 Přihlásit se

Místo konání

Adresa: Údolní 19 Brno-střed

Fotogalerie

Provozovatel

Prototýpci, z.s.

Cílem neziskové organizace Prototýpci je podporovat děti (6 - 15 let) v uskutečňování jejich vlastních nápadů. Snažíme se, aby děti uměly (a taky aby je bavilo) tvořit, myslet a ovlivňovat svět kolem sebe.
Nabízíme kroužky, příměstské tábory a víkendové workshopy, na kterých se děti učí dostat ze sebe nápady, umět je popsat a rozpracovat, dohledávat informace, používat kreativní digitální nástroje, uvědomit si svoje silné stránky a třeba se také ponořit do světa podnikání.

Podnikání děti přirozeně láká. Při vývoji reálných produktů se děti učí spoustu nového a propojují s praxí to, co se naučily ve škole. Mají pak daleko lepší představu, co obnáší jednotlivé profese. Už devítileté děti například bez problémů zvládají rozkreslit produkt v grafickém programu, vytvořit harmonogram projektu, napsat email dodavateli, vyfotit produkt na eshop nebo dokonce vystavit fakturu.

Akce pro děti s našimi lektory probíhají kdekoliv v České republice nebo v centru Brna - v Protocoolně, což je speciální dílna, kde mohou děti kombinovat fyzické a digitální tvoření. Protocoolna je součástí kreativního hubu KUMST, který poskytuje zázemí profesionálům z kreativních průmyslů. Děti se tak na chodbách i při samotných akcích potkávají s architekty, youtubery, návrháři nebo ilustrátory...

Více o nás a naší nabídce na www.prototypci.cz

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.