Netáborská ZOO - putování za zvířátky v Praze

9 termínů

Příměstské

Praha 7

5-15 let

Netabor.cz

volno

Jsi milovník zvířat a už se nemůžeš dočkat až se na všechna zvířátka z blízka během léta podíváš? Toužíš se o nich dozvědět tolik, jak kdybys byl/a někde v džungli? Pokud ano, jsi to právě ty, kdo by měl s námi strávit a zažít nadupaný týden se zvířátky!

Příměstský tábor Netáborská ZOO – Putování za zvířátky v Praze je určený pro všechny nadšené Netáborky a Netáborce ve věku 5 -15 let, kteří chtějí strávit týden v přírodě se zvířátky, zažít legraci a dobrodružství a dozvědět se spoustu nového. Během celého týdne děti poznají velké množství zvířat, naučí se zajímavosti živočišné říše a získají nové poznatky, o kterých doposud nevěděly. Zahrají si tematické soutěže a hry, dozví se jak jsou zvířata chráněna a jak probíhá jejich krmení, to vše pod dohledem zkušených a vyškolených instruktorů z řad přírodovědecké fakulty. “Hola Hola, Netábor se zvířátky volá!“

V rámci Netáborská ZOO – putování za zvířátky v Praze využíváme vlastní vyukové programy a metody. Část týdne probíhá návštěvami pražské zoologické zahrady. V rámci další části programu navštívíme největší mořské akvárium v České republice Mořský svět, kde děti uvidí od žraloků, rejnoků nebo hvězdic a dozví se jak probíhá jejich krmení z bezprostřední blízkosti, dále s Netáborci zamíříme do Krokodýlí zoo, kde děti přímo od místních chovatelů uvidí krmení a dozví se o chování krokodýlů. Dostaneme se i do království motýlů v Motýlím domě Papilonia, kde děti zažijí nejbližší možný kontakt s nejkrásnějšími motýli na světě. Se staršími dětmi (10 – 15 let) jeden den zavítáme na celodenní výlet do Zoo v Chomutově, což je největší zoologická zahrada v České republice. V rámci příměstského táboru navštívíme i další místa. Část programu je věnována hrám, soutěžím, kvízům, které dětem poskytnou co nejvyšší interakci se zvířátky a to hravou a zábavnou formou, která je nám nejbližší. Děti se budou po každém dnu vracet nadšené a povídat vám, jaká zvířátka viděly, co se o nich dozvěděly, až nebudou moct dospat do dalšího dne. Z kempu dostanou děti velké množství fotek a materiálů, které budou nedílnou součástí nezapomenutelného zážitku z Netáboru. Program tohoto kempu je opravdu bohatý a neuvěřitelně pestrý.

Program

Začátek a konec jednotlivých dnů je vždy v lokalitě Praha – Trója, areál Kolovny, na adrese U Trojského zámku 4/1, 171 00 Praha-Troja. Aby interakce dětí se zvířátky byla co nejvyšší, probíhá během celého týdne příměstský tábor na více místech v Praze. Ve věkové kategorii 10 – 15 se jeden den vypravíme i do Zoo Chomutov.
Netábor je soukromý organizátor a nejedná se o příměstský tábor organizovaný pražskou zoologickou zahradou.

Strava

oběd

Storno poplatky

  • Storno poplatek při zrušení účasti:
  • víc jak 31 dní před začátkem Netáboru – 50% z ceny.
  • zároveň je možné po předchozí domluvě přesunout Netábor na jiný termín v konkrétním roce.
  • 0-30 dní před začátkem Netáboru a v jeho průběhu – 100% z ceny
  • storno poplatek Vám nebude účtován, seženete-li za své dítě náhradníka (změna účastníka bude provedena bez poplatku)

Termíny

Turnus od-do Poznámka
1.7. - 5.7.2024 Přihlásit se
8.7. - 12.7.2024 Přihlásit se
15.7. - 19.7.2024 Přihlásit se
22.7. - 26.7.2024 Přihlásit se
29.7. - 2.8.2024 Přihlásit se
5.8. - 9.8.2024 Přihlásit se
12.8. - 16.8.2024 Přihlásit se
19.8. - 23.8.2024 Přihlásit se
26.8. - 30.8.2024 Přihlásit se

Místo konání

Adresa: U Trojského zámku 4/1, 171 00 Praha 7

Fotogalerie

Provozovatel

Netabor.cz

Dětský program nové generace. Spousta pohybu, zábavy a dobrodružství v celoročních kurzech, kroužcích, kempech, víkendech nebo festivalech.
"Nuda končí, Netábor začíná"

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.