Letní intenzivní kurz pro teenagery

5.8. - 9.8.2024

Příměstské

Praha 2

13-17 let

Nové kurzy herectví

volno

Toto týdenní soustředění je určeno primárně pro naše teenagery, kteří už nejsou v našich kurzech nováčky, rádi však uvítáme také teenagery, kteří už mají s herectvím nějaké zkušenosti a zajímal by je náš styl práce. Tentokrát to bude hodně intenzivní, od pondělka do pátku, od 9:00 do 15:00. Oběd a pitný režim je zajištěn.

Kurz bude probíhat v našem studiu na Vinohradech a v případě krásného počasí vyrazíme na dopolední rozhýbání se do přilehlých Riegrových sadů.

Co budeme spolu těch 5 dní dělat?

Celkově půjdeme víc do hloubky. Soustředíme se na tempo, rytmus, práci s textem, praktická herecká cvičení, které nám pomohou komplexně uchopit herecký projev.
Budeme rozšiřovat smyslové vnímání, představivost, poznávat a posouvat možnosti vlastního těla, pohybu a hlasu.

Budeme víc pracovat s postavami a s pevnějším textem, učit se, jak se dostat do role. Budeme improvizovat a rozvineme to, čeho jsme se jen v předchozích kurzech dotkli.

Poslední páteční odpoledne slavnostně zakončíme výstupem, který věnujeme rodičům a budeš-li chtít třeba i kamarádům; podle nálady je třeba zapojíme i do hry. Věříme, že si to všichni užijeme. :))

Certifikát o absolvování tohoto kurzu je samozřejmostí.



Určeno pro mládež ve věku 13-17 let.



Celým tímto intenzivním procesem Tě bude provázet herečka a naše skvělá lektorka Tereza Havránková.

Tereza Havránková je absolventkou činoherního herectví na JAMU. Čerstvě má za sebou tříměsíční intenzivní herecký kurz v Berlíně. Pochází z Prahy, kde byla členem legendární divadelní skupiny OLDstars. Ráda se věnuje pohybu (akrobacii, tanci) a pohybovému herectví. Absolvovala také Workshop ve Švýcarsku, Masterclass Lecoq a workshop Commedia dell Arte s Martinou Krátkou. Hraje v Brně a v našich kurzech učí teenagery a filmové herectví.

Strava

pitný režim, oběd, svačina

Termíny

Turnus od-do Poznámka
5.8. - 9.8.2024 od 9-15 hod. Přihlásit se

Místo konání

Adresa: Blanická 27, 12000 Praha 2

Fotogalerie

Provozovatel

Nové kurzy herectví

Nové kurzy herectví nabízí své programy pro široké spektrum zájemců od zvědavců, kteří by rádi jen přičichli k tomu, co to vůbec herectví je, přes notorické stydlivce a trémisty po extrovertní šoumeny, kteří by se rádi zdokonalili v improvizaci, až po uchazeče na hereckou školu, a také třeba osoby, které by si rády zahrály v nějakém divadelním kuse. Podívejte se do naší pestré nabídky. Možno též požádat o individuální lekce.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.