Letní herecká škola pro děti 5-9 let

12.8. - 16.8.2024

Příměstské

Praha 2

5-9 let

Nové kurzy herectví

volno

Letní příměstský tábor na krásném místě v Praze pro holky i pro kluky, zkrátka pro všechny děti, které by rády pronikly do tajů divadelního světa, anebo si chtějí zábavu a třeba najít nové kamarády.

Představujeme letošní Letní hereckou školu pro děti ve věku od 5 – 9 let. Týden naplněný hravostí, fantazií, divadelním dobrodružstvím a nezapomenutelnými zážitky, které zanechají v dětech vzpomínky na celý život. Připravte se na krásný letní týden v srdci královských Vinohrad!!



Co budeme těch 5 dní dělat?

Na našem táboře se ponoříme do divadelní „hantýrky“ a společně objevíme různé role a povolání, která se v divadle uplatňují. Možná ani netušíte, kolik lidí pracuje na přípravě jednoho představení. Budeme mít příležitost nahlédnout do jejich světa a vyzkoušet si jejich práci na vlastní kůži.

Samozřejmě se nevyhneme ani základním hereckým a improvizačním cvičením. Děti se naučí, jak si vytvořit postavu, improvizovat a reagovat na různé situace. A co je nejlepší, poznají spoustu nových kamarádů, kteří mají stejnou vášeň pro divadlo.

Naše dny budou plné tvoření, hraní a zábavy. Budeme společně zkoumat různé divadelní techniky, vytvářet scény, tvořit rekvizity a kostýmy. Každý den bude plný nových výzev a příležitostí pro kreativitu každého z Vás.

Během tábora se děti také naučí sebevědomě vystupovat před druhými. Budeme pracovat na jejich komunikačních dovednostech, vyjádření emocí a práci s hlasem. Postupně budeme získávat jistotu a sebedůvěru, kterou pak využijeme při přípravě vystoupení.

A na závěr tábora předvedeme své umění vystoupením pro naše blízké, rodiny a přátele. Děti budou mít možnost ukázat, jak daleko se během týdne dostali, a zářit na jevišti při představení, na kterém jsme tvrdě pracovali.

A kdo bude děti divadelním světem provádět?

Doubravka Dostálová

Doubravka s radostí propojuje vášeň k divadlu a tvořivému sebevyjádření se svou schopností citlivě pracovat s dětmi a mladými lidmi. Vystudovala proto divadelní pedagogiku na Katedře výchovné dramatiky na pražské DAMU. Rozvoji dětí a dospívajících se věnuje přes pět let v rámci skautského oddílu, kde vede letní tábory i pravidelné víkendové akce. Má za sebou několik filmových rolí, zkušenosti čerpala i v dabingu. Má široký záběr do všech uměleckých oborů – hudební produkci a improvizaci rozvíjí při hře na lesní roh, kytaru či při zpěvu. Fascinuje ji výtvarno a možnosti jeho propojení s divadlem.

Dopřejte svým dětem nezapomenutelné divadelní dobrodružství plné zábavy, tvořivosti a nových přátel! Těšíme se na všechny na Střeleckém ostrově v centru Prahy.

Lze uhradit i přes fond FKSP, nebo kartou Benefit Plus.

5 450 Kč
v ceně nápoje a občerstvení

Strava

pitný režim, oběd, svačina

Termíny

Turnus od-do Poznámka
12.8. - 16.8.2024 pondělí až pátek od 9:00 - 15:00 Přihlásit se

Místo konání

Adresa: Blanická 27, 12000 Praha 2

Fotogalerie

Provozovatel

Nové kurzy herectví

Nové kurzy herectví nabízí své programy pro široké spektrum zájemců od zvědavců, kteří by rádi jen přičichli k tomu, co to vůbec herectví je, přes notorické stydlivce a trémisty po extrovertní šoumeny, kteří by se rádi zdokonalili v improvizaci, až po uchazeče na hereckou školu, a také třeba osoby, které by si rády zahrály v nějakém divadelním kuse. Podívejte se do naší pestré nabídky. Možno též požádat o individuální lekce.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.