Tábor Malého průzkumníka přírody - Jumanji 2023 (Velké Přílepy)

0 termínů

Příměstské

Velké Přílepy

6-10 let

Ekodomov,z.s.

už proběhl

Staňte se hrdiny a vydejte se společně za vzrušujícím dobrodružstvím, abyste zachránili bájný svět Jumanji!

Proměníme se nejen v geografy, co to umí s mapou a dokážou vyluštit tajemné šifry, ale i v zoology a botaniky, kteří si poradí v džungli i v savaně nebo v podmořském světě.

Všude tam na nás bude číhat řada nebezpečí.

Nechte se pohltit tajemným světem inspirovaným stolní hrou Jumanji. Se zvukem bubnů přichází první záchranná expedice… přidáš se k nám i ty?

4 000 Kč
Cena tábora je 4 000 Kč na dítě. Pro děti, které navštěvují Šárynku, nebo kroužek Malého průzkumníka přírody, je cena snížená na 3 500 Kč. Pro sourozenecké dvojice je cena za jedno dítě 3 500 Kč.

Strava

pitný režim, snídaně, oběd, svačina, Obědy (polévka a hlavní jídlo) nám vozí osvědčená firma Bistro Inspirace. Dopolední svačinky jsou v režii rodičů, odpolední svačinku chystají pedagogové.

Storno poplatky

Odhlásíte-li se více než 2 měsíce před zahájením tábora, zaplatíte 20 % ceny, 1 až 2 měsíce před zahájením tábora 50 %, 14 dní až měsíc před zahájením tábora 80 %, méně než 14 dní před zahájením tábora 100 % ceny.

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Pražská 38, 252 64 Velké Přílepy

Fotogalerie

Provozovatel

Ekodomov,z.s.

Ekodomov je organizace, která sdružuje nadšené kompostáře a přírodní pedagogy. Od roku 2004 popularizujeme a pomáháme rozvíjet různé způsoby kompostování po celém Česku a spravujeme informační web kompostuj.cz. V historickém sadu v malebném Šáreckém údolí už čtrnáct let provozujeme nejstarší lesní školku v Čechách. Pro mladší školní děti pořádáme v Praze a blízkém okolí outdoorový kroužek Malý průzkumník přírody, školám a školkám nabízíme certifikované ekologické výukové programy a ekologická divadla. Výrobky, které tematicky souvisejí s naší činností, prodáváme v e-shopu ekonakup.cz.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.