Pobytový tábor Čimelice 2024

2 termíny

Pobytové

Čimelice

6-15 let

Klub dětí a mládeže Čtyřlístek

volno

Klasický pobytový tábor plný zábavy, dobrodružství, s propracovanou celotáborovou hrou na téma Usmíření velkého boha Dia. Zkušení vedoucí, osvědčený a sehraný tým, krásné tábořiště. Celodenní strava a pitný režim zajištěny. Ubytování v pěkných 8 lůžkových chatkách, zázemí tábora v krásném stavu.

4 190 Kč
Cena za jeden týden - lze se zúčastnit na jeden nebo dva týdny

Program

Na děti čeká celotáborová hra s motivem antických božstev, odpolední volitelné aktivity, spoustu pohybu a sportu, ale také kreativních činností a tvoření. Všechny aktivity jsou zaměřeny na podporu spolupráce, děti mezi sebou musí komunikovat (nejen třeba na chatce, ale i v různě složených týmech v rámci CTH) což je neuvěřitelně posouvá. Zažijí spoustu zábavy, spoustu se toho naučí a přijedou plni zážitků a se spoustou nových kamarádů a vzpomínek.

Ubytování

8- lůžkové chatky

Strava

pitný režim, snídaně, oběd, večeře, svačina, Domácí strava od zkušených kuchařek

Organizační informace

Jaké náležitosti mám s sebou přinést v den nástupu na tábor

  • prohlášení o bezinfekčnosti (není nutné od lékaře) vč. kopie obou stran průkazu zdravotní pojišťovny dítěte
  • prohlášení zákonného zástupce k odchodu dítěte z tábora (potřebujeme přesně znát, kdo a kdy bude dítě vyzvedávat nebo zda bude dítě chodit domů samo)
  • případné léky označené jménem a s rozpisem dávkování

Nedoporučujeme

  • mobilní telefon a ostatní elektroniku
  • řetízky a jiné cennosti (neodpovídáme za ztrátu cenností)
  • vyšší obnos peněz

Storno poplatky

V případě storna (nemoc, jiná událost) je nutné sehnat náhradníka nebo je stornopoplatek do 20. 5. 2024 50%, do 10. 6. 2024 80%, poté 100%. Doporučujeme vám pojistit se na storno u Evropské cestovní pojišťovny (do 3 dnů od přihlášení) - odkaz zde Pojištění vychází cca 7 % z ceny přihlášky, takže tolik nezatíží rodinný rozpočet, jako nemožnost dostat peníze zpět v případě nemoci.

Termíny

Turnus od-do Poznámka
29.6. - 6.7.2024 Přihlásit se
6.7. - 13.7.2024 Přihlásit se

Místo konání

Adresa: Táborová základna Pionýr Čimelice , 39804 Čimelice

Fotogalerie

Provozovatel

Klub dětí a mládeže Čtyřlístek

Naše organizace organizuje pro děti volnočasové aktivity v podobě kroužků v průběhu školního roku. Během letních prázdnin pořádáme pobytové i příměstské tábory. Nabízíme ale i zimní tábory a další akce pro rodiče s dětmi, třeba naše dobrodružné víkendovky pro tatínky s dětmi, nebo různé semináře a přednášky. Zakládáme si na kvalitních lektorech i asistentech, které každoročně školíme v rámci zdravotnického a kompetenčního školení. Spokojenost dětí a jejich zážitky jsou pro nás to nejpřednější!

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.