Wednesday - Addamsova rodina

0 termínů

Příměstské

Praha 7

5-12 let

Základní škola FLOW s.r.o.

už proběhl

Hry a tvůrčí program s tématikou nejen Wednesday, ale celé temné Addamsovy rodiny. V tematickém táboře Wednesday si děti nejenom připomenou postavy a situace z populárního seriálu od Tima Burtona, ale seznámí se s celou historií Addamsonovy rodiny od původních krátkých komiksů.

Program

Téma budou zpracovávat dramatickou formou - hereckými etudami, kde se naučí a potrénují vyjadřování emocí, dle věku budou pracovat se scénářem a na scénáři své divadelní hry, budou se učit improvizovat a budou rozvíjet své pohybové dovednosti při nácviku a rozvíjení tance Wednesday; výtvarně se budou zabývat například tvorbou kostýmů postav, malbou na sklo (tvorba vitráže z pokoje Wednesday), sběru kouzelných rostlin a vytváření lektvarů z nich.

Strava

pitný režim, oběd

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Přívozní 1064/2a , 17000 Praha 7

Fotogalerie

Provozovatel

Základní škola FLOW s.r.o.

FLOW je bilingvní, projektově orientovaná základní škola. Jsme plně akreditovaná základní škola pod MŠMT. Naším cílem je připravit vaše děti na rychle se měnící svět a budoucnost plnou neznáma.

Cílem školy je nabídnout dětem rozvoj kognitivních dovedností, práci s emoční inteligencí, schopnost spolupráce a sociálních dovedností a celkový wellbeing.

Vzdělávání historicky spojuje minulost s budoucností a je klíčové pro rozvoj naší společnosti. Z minulosti získáváme zkušenosti a znalosti, které nám pomáhají porozumět současnosti a připravit se na budoucnost. Klíčovou kompetencí je naše schopnost orientovat se v neustále se měnícím světě a přispět k jeho pozitivnímu vývoji. A o to se ve FLOW snažíme.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.