Příměstský tábor na laser game v Mercuria Braník

6 termínů

Příměstské

Praha 4

6-16 let

Mercuria Laser Game

volno

Nenechte si ujít spoustu zábavy na unikátním příměstském táboru! Již čtvrtý rok pořádáme letní tábory, kdy se v loňském roce zúčastnilo napříč našimi pobočkami téměř 200 dětí. Po celou dobu tábora s dětmi budou zkušení instruktoři laser game, takže se toho od nich spoustu přiučí a ještě se pobaví.

Primárním cílem tábora je samozřejmě to, aby si ho děti skvěle užily. Zároveň se však zaměříme na rozvoj strategického myšlení, budování kolektivu a ještě si u toho pořádně zaběhají. Kromě laser game jsou pro děti připravené také jiné zábavné hry, výlety do přírody, sportovní odpoledne (beach volejbal apod.) a spoustu deskových her.

Nezapomeňte s sebou vzít i své kamarády nebo sourozence a získejte tak 10% slevu.

Program

Každý den děti čekají až 4 hodiny laser game. Na začátku se zaměříme na základní pravidla a základní herní módy a postupně se budeme učit nové a složitější módy.

V průběhu Vás čekají různé soutěže o drobné ceny, a to jak v laser game, tak v air hockey, basketbalu nebo fotbálku. K tomu se můžou děti těšit na různé venkovní hry, výlety na zmrzlinu nebo sportovní odpoledne (beach volejbal apod. – bude upřesněno). Celý tábor je pak zakončen velkým turnajem o hodnotné ceny.

Strava

pitný režim, snídaně, oběd, svačina

Dokumenty ke stažení

Termíny

Turnus od-do Poznámka
8.7. - 12.7.2024 Přihlásit se
15.7. - 19.7.2024 Přihlásit se
29.7. - 2.8.2024 Přihlásit se
5.8. - 9.8.2024 Přihlásit se
12.8. - 16.8.2024 Přihlásit se
19.8. - 23.8.2024 Přihlásit se

Místo konání

Adresa: Údolní 212/1, 14700 Praha 4

Fotogalerie

Provozovatel

Mercuria Laser Game

Mercuria Laser Game je největší laser game síť v České republice. Hledáte ideální místo pro narozeninovou oslavu, firemní akci nebo posezení
s přáteli a rodinou? V našich arénách se bude bavit každá generace :)

Kromě laser game najdete na našich pobočkách také další doprovodné aktivity jako jsou simulátory virtuální reality nebo arkádové hry. Plně vybavené a prostorné barové zázemí je samozřejmostí, tak o místa k sezení nouze určitě nebude.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.