Příměstský in-line víkend

1.6. - 2.6.2024

Příměstské

Hradec Králové

5-15 let

Topsports Czech s.r.o.

volno

Pochybuješ, jestli jsou naše letní příměstské kempy zábava podle tvého gusta? Vyzkoušej si to s námi nanečisto na in-line víkendu! Nováčky seznámíme s jízdou na kolečkových bruslích a ti zkušenější se mohou těšit na zdolávání umělých překážek, ale i třeba na street hokej a další hry.
Nabitý program zakončíme měřeným závodem, kde můžeš rodičům ukázat, co jsme se naučili. Vyhrát a získat věcné ceny můžeš i ty! ???? Také nebude chybět freestyle ukázka a možná si s námi přijde zatančit i náš maskot lev Alex, to bude teprve vzrůšo! ????
A ještě organizační informace pro rodiče:
???? Na in-line víkend se mohou přihlašovat děti ve věku od 5 do 15 let. Po celou dobu budou jezdit pod vedením zkušených instruktorů Topsports, kteří si děti rozdělí dle výkonnosti na malé skupinky.
????Upřednostňujeme kvalitu nad kvantitou, čímž dlouhodobě dosahujeme dobrých výsledků a pokroků všech dětí, a proto se k nám mohou hlásit začátečníci i velmi zkušení bruslaři.
???? Program kempu je každý den od 9:00 do 16:30. V průběhu celého dne dbáme na pravidelný pitný režim, připravujeme vyváženou dopolední i odpolední svačinu a na obědy chodíme do místní restaurace.
???? Kompletní vybavení (brusle, chrániče, helmu) vám také rádi zapůjčíme, stačí vyplnit požadavek v on-line přihlášce.
Budeme se na vás těšit! Tým Topsports a lev Alex

Strava

pitný režim, oběd, svačina

Termíny

Turnus od-do Poznámka
1.6. - 2.6.2024 Přihlásit se

Místo konání

Adresa: Stříbrný rybník, 500 09 Hradec Králové

Fotogalerie

Provozovatel

Topsports Czech s.r.o.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.