Sportovní příměstský tábor: Tlapková patrola

1.7. - 4.7.2024

Příměstské

Olomouc

5-13 let

Newman School

volno

Pět dní nabitých sportem, hrami a soutěžemi. Tento tábor je zaměřený na jízdu na koloběžkách, cyklistiku, in-bruslení, longboardech či pennyboardech. Děti si dále vyzkouší základy lezení na umělé stěně a netradiční archery games. Výuku zajišťují naši školení instruktoři, kteří mají s tábory i sportovními kurzy letité zkušenosti.

Kromě individuálních sportů čeká na děti i řada kolektivních her, během kterých se naučí spolupracovat ve skupinách a získají nové přátele. Do programu jsme zařadili například brembal, softball.

Instruktoři Newman School přistupují ke každému individuálně, hledají silné stránky dětí a snaží se je motivovat ke sportu, který jim nejvíce vyhovuje. Naším cílem totiž je, aby se děti na táboře cítily dobře, bavily se a odjížděly s hromadou skvělých zážitků.

Strava

oběd, svačina

Termíny

Turnus od-do Poznámka
1.7. - 4.7.2024 Přihlásit se

Místo konání

Adresa: 17 listopadu, 77900 Olomouc

Fotogalerie

Provozovatel

Newman School

Sport není o špičkových výkonech ani o drilu. Sport by měl především bavit. Proto vedeme naše sportovní lekce zábavnou a originální formou. Naším cílem je, aby měli klienti stejnou radost ze sportu jako jejich instruktoři – my z Newman School.

Newman School dnes patří k největším sportovním školám v Česku. V roce 2007, kdy jsme oficiálně vznikli, nás přitom byla jen malá hrstka blízkých přátel, kteří se rozhodli šířit své zkušenosti a radost ze sportu k dalším lidem. Začátky ani cesta tam, kde jsme teď, nebyly jednoduché. Když vás ale práce baví tak jako nás, všechno jde mnohem snadněji.

Neučíme pouze konkrétní sport, ale také pomáháme klientům zbavit se strachu, ostychu a odbourat stres. Při sportování je pocit bezpečí a jistoty minimálně stejně důležitý jako samotná technika. Naši instruktoři nejsou jen profesionálové a učitelé, ale i parťáci, na které se klienti mohou spolehnout a vždy v nich mají oporu

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.