Letní dětský tábor s celotáborovou hrou Madagaskar

0 termínů

Pobytové

Meziříčko

6-16 let

Barevné prázdniny

už proběhl

Připravujeme pro Vás další nezapomenutelný tábor, tentokrát na motivy filmového příběhu Madagaskar! Rekreační středisko Meziříčko, stará parta známých vedoucích, táborové oddíly i zbrusu nové specializace! Máte se rozhodně na co těšit! :-)

6 890 Kč
Cena zahrnuje dopravu smluvním autobusem z Brna a zpět, ubytování, stravování, práci vedoucích a lektorů, materiál na bohatý program i odměny. Možnost zakoupit táborové tričko.

Program

Pro děti bude jako vždy zajištěn celodenní program – ranní hra místo rozcvičky, dopolední hry, zábava na polední klid, odpolední program a samozřejmě večerní, popřípadě noční hry. Nebude chybět ani výlet, táborák a diskotéka!
Náplň tábora se skládá ze tří částí: oddílová činnost, celotáborová hra a specializace.
Letos nabízíme tyto specializace: Sportovní zaměření, Výtvarné tvoření, Dungeon And Dragons, Kdo přežije, Hokus pokus, Disco latino.
Více podrobností na našich webových stránkách!

Ubytování

Budeme ubytování v 4 až 5 lůžkových chatkách s venkovní terasou. Pokoje jsou vybaveny jednoduchým nábytkem (postele, skříně, noční stolky, stůl a židle). Na terase je k dispozici zahradní nábytek. Sociální zařízení (sprchy + umyvárny), jídelna a společenská místnost jsou umístěny nedaleko chatek ve zděných budovách, a jsou tedy snadno dostupné.

Strava

pitný režim, snídaně, oběd, večeře, svačina, Rekreační středisko nabízí i uzpůsobené stravování pro děti se speciální dietou / alergií, ale vždy pouze na základě lékařského potvrzení.

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Meziříčko

Fotogalerie

Provozovatel

Barevné prázdniny

Naše táborová organizace je tvořena různorodou skupinou lidí. Převážně se jedná o učitele nebo studenty pedagogických a sportovních oborů, kteří se věnují práci s dětmi a mláděží. Náš tým, samozřejmě v různých personálních obměnách, funguje od roku 1993. Nejprve pouze formou celoroční práce s dětmi od 8 do 17 let (basketbalový oddíl). Od roku 2002 jsme rozšířili naše aktivity na vzdělávací akce a rok nato jsme přidali první tábory. Od roku 2005 patří mezi naše aktivity také velmi oblíbené pobyty pro rodiče s dětmi.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.