Sportovní Netábor Praha 4 ZŠ Ohradní

0 termínů

Příměstské

Praha 4

3-15 let

Netabor.cz

už proběhl

5denní letní příměstský tábor zaměřený na pohybové aktivity pro děti.
V této lokalitě nabízíme další Netábory v červenci a srpnu.
Co tak svým dětem nadělit skvělý týden s bandou Netáborců? Náš sportovní příměstský Netábor je určený pro všechny malé nadšené Netáborce do pohybu a sportovních aktivit ve věku 3-15 let. Děti si užijí spoustu zábavy, her, a především poznají plno nových kamarádů. Pod dohledem zkušených instruktorů si vyzkouší spoustu tradičních i netradičních sportů a disciplín.
Skupiny na Netáboru jsou rozděleny dle věku dětí. Děti dělíme dle věkových kategorií, aby jim to bylo co nejvíce komfortní a příjemné. Nemusíte mít obavy, že by se tak malí tříleťáčcí střetávali s 15letými dětmi.
Na svačinky mají na výběr Netáborci z tmavého pečiva s pomaz.máslem a šunkou, bílým jogurtem s ovocem nebo z bezlepkové a ovocné buchty. Na oběd dětem zajišťujeme vždy pestrou stravu, jednou týdně jim ale dopřejeme třeba pizzu. I když jsme sportovně zaměřeni, tak víme, že pizzu miluje snad každé dítě a vzhledem k velkému množství pohybu přes den vše vysportujeme:).
Pokud vaše dítě má nějakou dietu, ať už bezlepkovou, intoleranci na laktózu nebo histamin, i s tím si umíme poradit.

Program

Na každý den je připravený jiný program, ve kterém si společně se všemi Netáborci projdeme všeobecnou pohybovou přípravu, zaměříme se rozvoj koordinace těla, naučíme se základy míčových her, gymnastiky ale i atletiky. V neposlední řadě si vyzkoušíme také kruhové tréninky. To vše tě čeká v nabitém týdnu plném akčních her a aktivit. Na závěr Netáboru máme připravenou olympiádu, kde si zasoutěžíme a užijeme si poslední společně strávený den!!

Strava

pitný režim, oběd, svačina, První svačinka od 9.30 - výběr z bílého jogurtu, ovoce, pečivo s pomazánkovým máslem a šunkou, buchta. Ve 12h oběd v přilehlé restauraci a druhá svačinka cca od 15-15:30.

Storno poplatky

  • Storno poplatek při zrušení účasti:
  • víc jak 31 dní před začátkem Netáboru – 50% z ceny.
  • zároveň je možné po předchozí domluvě přesunout Netábor na jiný termín v konkrétním roce.
  • 0-30 dní před začátkem Netáboru a v jeho průběhu – 100% z ceny
  • storno poplatek Vám nebude účtován, seženete-li za své dítě náhradníka (změna účastníka bude provedena bez poplatku)

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Ohradní 1366, 14000 Praha 4

Fotogalerie

Provozovatel

Netabor.cz

Dětský program nové generace. Spousta pohybu, zábavy a dobrodružství v celoročních kurzech, kroužcích, kempech, víkendech nebo festivalech.
"Nuda končí, Netábor začíná"

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.