Pobyty o jarních prázdninách s výukou lyžování a snowboardingu

0 termínů

Pobytové

Pec pod Sněžkou

0-18 let, 18+

Barevné prázdniny

už proběhl

Prázdninový pobyt s výukou lyžování a snowboardingu, moderní wellness hotel přímo na sjezdovce, fitness centrum, bazén, kavárna, prosklená restaurace, plná penze, večerní program, doprava autobusem z Brna až a zpět.
LYŽAŘSKÝ A SNOWBOARDINGOVÝ VÝCVIK
Výcvik probíhá zábavnou formou pod vedením kvalifikovaných lyžařských a snowboardingových instruktorů s dlouholetou praxí a lektorů fakulty sportovních studií.
Výuka lyžování nebo snowboardingu se provádí formou skupinové výuky (5 – 15 dětí ve skupině, začátečníci vždy v menším počtu). Místo výcviku je vybíráno s ohledem na dovednosti dětí. V neděli začínáme rozřazením dětí do družstev, dále lyžujeme od pondělí do pátku včetně.
LYŽAŘSKÝ AREÁL
Sjezdovka Hnědý vrch se čtyřsedačkovou lanovkou leží 200 metrů od hotelu. V lyžařském areálu Pec pod Sněžkou je připraveno lyžařské zázemí na špičkové úrovni. Nabízí 14 kilometrů sjezdovek různé obtížnosti, které jsou denně upravovány a po celé délce technicky zasněžovány. Najdete zde funpark pro freestyle i areál pro začínající lyžaře, samozřejmostí je možnost večerního lyžování. Hotel je obklopen také velkým množstvím běžeckých tratí.

7 680 Kč
Děti do 1.99 let - 500 Kč, děti od 2 do 9.99 let – 7 680 Kč, děti od 10 do 17.99 let – 8 680 Kč, dospělí – 9 880 Kč. Cena zahrnuje dopravu smluvním autobusem do Krkonoš a zpět, ubytování, stravování,

Program

Přes den budou děti na svahu a s výjimkou polední přestávky se budou věnovat lyžování či snowboardování. Večerní program pak bude probíhat ve společenské místnosti hotelu, popřípadě v bazénu. Pro děti i dospělé je připraven pestrý program zahrnující společenské, sportovní či deskové hry, výtvarné i dramatické aktivity, zábavu, soutěže o ceny a také diskotéku. V případě příznivého počasí zařadíme i hry venku na sněhu.
O děti se postarají zkušení táboroví pracovníci s dlouholetou praxí, instruktoř

Ubytování

Moderní hotel Energetik se nachází v Peci pod Sněžkou, významném horském středisku v Krkonošském národním parku, kousek od Sněžky, přímo na sjezdovce Hnědý vrch. Okna prosklené restaurace i pokojů nabízejí krásný výhled na hřebeny Krkonoš. Hotel je ideálním místem pro rodinnou rekreaci. Všechny pokoje jsou vybaveny připojením na Wi-Fi, televizí se satelitními programy, sprchou a WC i hotelovými ručníky. V areálu hotelu se nachází prosklená restaurace, lobby bar, kavárna i noční bar. Hotel je dál

Strava

pitný režim, snídaně, oběd, večeře, Plná penze. Stravování začíná v neděli večeří a končí v pátek obědem. Snídaně formou švédských stolů, oběd polévka a jednotné menu, večeře jednotné menu.

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Hnědý vrch 56, 542 21 Pec pod Sněžkou

Fotogalerie

Provozovatel

Barevné prázdniny

Naše táborová organizace je tvořena různorodou skupinou lidí. Převážně se jedná o učitele nebo studenty pedagogických a sportovních oborů, kteří se věnují práci s dětmi a mláděží. Náš tým, samozřejmě v různých personálních obměnách, funguje od roku 1993. Nejprve pouze formou celoroční práce s dětmi od 8 do 17 let (basketbalový oddíl). Od roku 2002 jsme rozšířili naše aktivity na vzdělávací akce a rok nato jsme přidali první tábory. Od roku 2005 patří mezi naše aktivity také velmi oblíbené pobyty pro rodiče s dětmi.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.