Harry Potter a kouzelnický turnaj

0 termínů

Pobytové

Štítary

5-12 let

Hurá tábory, z.s.

už proběhl

Máte doma nadaného kouzelníka nebo kouzelnici, který chce zažít dobrodružství jako Harry Potter? Přihlaste své dítě do kouzelnického turnaje od 13. do 20. srpna 2022! Vaše děti zažijí skutečnou výukou čar a kouzel pod vedením věhlasných vyučujících Bradavické školy, jakými jsou profesorka McGonagallová, profesoři Snape i Lupin, stejně jako Hagrid a sám ředitel školy Brumbál. Ti všichni studenty připraví na úspěch v turnaji, ve kterém budou soutěžit o příležitost stát se členy Fénixova řádu. Protože Ten-jehož-jméno-nesmíme-vyslovit se svými smrtijedy se skrývá v Zapovězeném lese a plánuje turnaj překazit. Podaří se studentům posílit řady Fénixova řádu, aby dokázali společně černokněžníkům čelit? Pošlete právě vaše dítě, aby se stalo hrdinou a pomohlo kouzelnický svět zachránit!

Na příběhovém letním táboře zkušení vedoucí děti uvedou do jedinečné atmosféry známého světa Harryho Pottera díky kvalitním kostýmům a propracovaným tematickým hrám. Děti si vyzkoušejí výrobu elixírů i další kouzelnou výuku, nasbírají si vlastní originální baliček sběratelských karet Řachavý Petr, naučí se pravidla opravdového famfrpálu a zažijí mnoho dalšího v přátelské atmosféře s kamarády a v krásném prostředí v těsném sousedství Vranovské pláže, kterou budeme pravidelně navštěvovat.

Program

Týdenní tematický program děti vtáhne do známého světa Harryho Pottera, který si užijí jak všichni fanoušci čarodějnického příběhu, protože zde potkají své oblíbené postavy, tak i ti, pro které bude novým kouzelným dobrodružstvím. Všechny aktivity jsou propojené propracovaným příběhem, který budou děti zažívat den za dnem, a tak se skutečně budou cítit jako v kouzelném světě. Děti zabaví výuka magických triků, které pak mohou předvést rodičům či kamarádům, a také příběhové úkoly.

Ubytování

Kouzelníci a kouzelnice budou ubytováni v táborové základně nedaleko Vranova nad Dyjí, která se specializuje na pořádání dětských táborů. Děti budou spát v pohodlných větších chatách, rozdělených do několika pokojů, samozřejmostí jsou sprchy, oddělené toalety a plně vybavená kuchyně s jídelnou pro kvalitní stravování. Velká společenská místnost zajistí zázemí pro tradiční táborovou diskotéku i možnost vnitřních aktivit při nepřízni počasí.

Strava

pitný režim, snídaně, oběd, večeře, svačina

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Štítarský les 492, 67102 Štítary

Fotogalerie

Provozovatel

Hurá tábory, z.s.

Hurá tábory je volnočasová organizace určená školním i předškolním dětem, pro které pořádáme jedinečnou zábavu na pobytových akcích v přírodě. Naším cílem je zúročit mnohaleté zkušenosti s organizací aktivit pro děti a díky nim každou akci připravit tak, aby naplnila dětská přání a očekávání. Každý z našich táborů proto má atraktivní tematiku podle toho, co je právě u dětí oblíbené. Sportovní, dobrodružné a kreativní hry provázejí účastníky po celou dobu pobytu a zároveň jsou propojené promyšleným příběhem, do kterého se děti vžijí a užívají si jej. Nevěnujeme se jenom letním táborům, jako řada jiných organizací, ale vedle nich i podzimním, jarním, velikonočním a v mezidobí pořádáme rovněž unikátní víkendové tábory od pátku do neděle. Děti tak mají příležitost navštěvovat naše akce v průběhu celého roku, navracet se za svými kamarády i oblíbenými vedoucími. Vytváří se tak atmosféra přátelského kolektivu, ve kterém děti zažívají stále nová a nová tematická dobrodružství.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.