Game design v Unity

0 termínů

Příměstské

Praha 7

13-15 let

makeITtoday

už proběhl

Program

Zajímá tě jak se tvoří počítačové hry? Ukážeme ti, jak tvorba počítačových her od prvotní myšlenky po závěrečné odchytávání chyb probíhá! Pro tvorbu herního světa budeme používat populární herní engine Unity, ve kterém byly vytvořeny oblíbené hry jako Heartstone nebo Among Us. Abychom herní svět rozpohybovali a udělali ho interaktivní, budeme používat programocí jazyk C#. Každý řádek kódu si vysvětlíme a ve hře uvidíme, jaký má efekt. Z tábora si odneseš několik svých počítačových a mobilních her. Práci s počítači prokládáme aktivitami bez něj a každý den vyrazíme i ven zahrát si hru bez počítačů.

Vstupní znalosti

Tábor pro děti je vhodný i pro začátečníky.

Co se studenti naučí?

- Vytvořit si vlastní hru v Unity
- Naprogramovat herní mechaniky v jazyce C#
- Získají základní znalosti o herním designu
- Získají základy pro vlastní tvorbu her

Harmonogram tábora:

1.den
Během dopoledne se seznámíme s prostředím Unity a začneme s tvorbou herních mechanik jednoduché hry. Odpoledne si půjdeme zahrát týmové hry ven a poté ke hře navrhneme level design.

2.den
Dopoledne začneme s dalším herním projektem, ve kterém upevníme znalosti z prvního dne. A odpoledne se ponoříme hlouběji do herních principů, vytvoříme vlastní nepočítačovou oddychovou hru, kterou si následně zahrajeme a herní projekt z dopoledne dokončíme.

3.den
Začneme pracovat na závěrečném herním projektu. Vyzkoušíme si, jak aplikovat herní principy a naplánujeme si, co bude naše hra obsahovat.

4.den
Budeme se věnovat animacím a jejich ovládání z jazyka C#. Většinu doby budeme rozšiřovat naší hru.

5.den
Vyladíme naše hry a upravíme jejich ovládání, aby je bylo možné spustit na mobilních zařízeních. Odpoledne si v nich uděláme turnaj se slavnostním zakončením.

5 890 Kč
Je možné platit benefity ( Sodexo, Sodexo karta, Edenred poukázky, Edenred e-ticket, Benefit plus )

Strava

pitný režim, oběd, svačina, Svačina 2x denně

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Bubenské nábřeží 306/13, Hala 40, 170 00 Praha 7

Fotogalerie

Provozovatel

makeITtoday

makeITtoday je pro všechny děti a studenty, co rádi tvoří a učí se nové věci - ať už na počítači, nebo bez něj. Jsme inovativní projekt systematického tech vzdělávání pro všechny od 8 do 18 let.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.