Dětský příměstský tábor Gold Rush

0 termínů

Příměstské

Brno-Bystrc

9-14 let

Runway Bystrc

už proběhl

Láká tě dobrodružství opravdových zlatokopů, kteří musí zlato nejen najít, ale také jej uhájit před závistivými nenechavci? Pak je náš tábor právě pro tebe!

2 400 Kč
Při přihlášení do 1. 6. 2022 sleva 300,- Kč

Program

Hry, sporty, výuka angličtiny a praktické workshopy. To vše na pozadí celotáborové hry, tentokrát s tématem Zlaté horečky.

Strava

pitný režim, oběd, svačina

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Vejrostova 1, 635 00 Brno-Bystrc

Fotogalerie

Provozovatel

Runway Bystrc

Jsme skupina lidí, kteří rádi dělají něco přínosného pro své okolí. Většina z nás žije nebo žila v Bystrci a proto nám tato velká a pěkná městská část není lhostejná. Jsme součástí křesťanské církve Bratrské jednoty baptistů, která v Brně působí již více než 120 let, a chtěli bychom být přínosem i v Bystrci v různých oblastech společenského i duchovního života. Důležité jsou pro nás naše vzájemné vztahy i vztah s Bohem, které chceme společně rozvíjet.

A proč Runway? Runway je pro nás symbolem nového startu i očekávání něčeho nového a dobrodružného. Runway je pro nás obrazem svobody, kterou nám dal Bůh. Má ji každý člověk, ale záleží na něm, jak ji využije. Chceme být bezpečným místem pro starty do života v různých oblastech a chceme pomoci předejít nebezpečím, která číhají především na mladou generaci v podobě různých závislostí, gangů a s tím související kriminalitou. Přidáte se k nám na palubu?

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.