Cyklo příměstský tábor: Strážci Galaxie

22.7. - 26.7.2024

Příměstské

Olomouc

7-15 let

Newman School

volno

Máte doma malého cyklistu či cyklistku, co se nebojí naučit něco nového? Přihlaste je na náš tábor zaměřený na zdokonalení jízdy na kole pod vedením našich zkušených instruktorů. S námi se děti zbaví nejistoty, strachu a naučí se nové fígle při jízdě v terénu a bike parku! Projdeme si základy přenosu těžiště na kole a upevníme základní dovednosti pro zvládnutí jakéhokoli terénu, který může děti potkat při běžné vyjížďce v lese. Výuku zajišťují naši proškolení instruktoři, kteří mají s tábory i sportovními kurzy letité zkušenosti.



Kromě cyklistiky na děti čeká i řada kolektivních her, během kterých se naučí spolupracovat ve skupinách a získají nové přátele.



Instruktoři Newman School přistupují ke každému individuálně, hledají silné stránky dětí a snaží se je motivovat ke sportu, který jim nejvíce vyhovuje.

Naším cílem totiž je, aby se děti na táboře cítily dobře, bavily se a odjížděly s hromadou skvělých zážitků.



DŮLEŽITÉ INFORMACE:

Délka: 5 dní

Strava: 3x denně

Příchod dětí je možný od 7.30 hodin, odchod dětí nejpozději v 15.50 hodin.

V ceně táboru není zahrnut poplatek za celodenní výlet 120 Kč (náklady na vzdělávací programy, vstupné, aj.) a kapesné pro děti.



Doporučujeme vhodné sportovní oblečení, pevnou sportovní obuv, nepromokavou bundu nebo pláštěnku, láhev na pití.

Pitný režim v zázemí mají děti zajištěný.

Strava

oběd, svačina

Termíny

Turnus od-do Poznámka
22.7. - 26.7.2024 Přihlásit se

Místo konání

Adresa: tř. 17 listopadu, 779 00 Olomouc

Fotogalerie

Provozovatel

Newman School

Sport není o špičkových výkonech ani o drilu. Sport by měl především bavit. Proto vedeme naše sportovní lekce zábavnou a originální formou. Naším cílem je, aby měli klienti stejnou radost ze sportu jako jejich instruktoři – my z Newman School.

Newman School dnes patří k největším sportovním školám v Česku. V roce 2007, kdy jsme oficiálně vznikli, nás přitom byla jen malá hrstka blízkých přátel, kteří se rozhodli šířit své zkušenosti a radost ze sportu k dalším lidem. Začátky ani cesta tam, kde jsme teď, nebyly jednoduché. Když vás ale práce baví tak jako nás, všechno jde mnohem snadněji.

Neučíme pouze konkrétní sport, ale také pomáháme klientům zbavit se strachu, ostychu a odbourat stres. Při sportování je pocit bezpečí a jistoty minimálně stejně důležitý jako samotná technika. Naši instruktoři nejsou jen profesionálové a učitelé, ale i parťáci, na které se klienti mohou spolehnout a vždy v nich mají oporu

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.