Tábor pro dospělé: Volání přírody

0 termínů

Pobytové

Domašov nad Bystřicí

pro dospělé

Čundráci

už proběhl

Čeká tě herně-sportovní víkend zaměřený na dovednosti, které by se ti v přírodě mohly hodit. Nebude chybět celotáborovka, ani táborák!

Taky tě to poslední dobou více táhne do přírody, na hory či do lesa?

Připravili jsme pro tebe akci, kde si osvěžíš dovednosti, které se hodí v přírodě mít. Obecně již vycházíme z táborového konceptu, ale nyní se ještě více zaměříme na to, co by se ti v přírodě mohlo hodit. Víš třeba, jak uvázat hamaku? Rozdělat oheň v náročných podmínkách? Orientovat se v terénu? Poznat základní stromy či ošetřit zraněného?

Nepůjde však o žádné přežití! Vše bude formou hry – o to nám jde především ???? Ani se nemusíš bát, že by nedošlo na volnou zábavu – čas si zahrát volejbal, deskovku nebo jen tak odpočívat. I od toho přece tábory jsou!

Více na

Program

PÁTEK
V pátek budeš mít možnost dorazit už po 15. hodině, ubytovat se a postupně se přidat do probíhajících sportovních aktivit. Následuje večeře, první společný program a táborák.

SOBOTA
Celodenní programový den můžeš začít jógou, otužováním, nebo dorazit až na snídani. I v nabitém programu ale budeš mít čas na sebe a na to, co budeš chtít dělat. Večer opět táborák, opékání špekáčků a pění písní.

NEDĚLE
Dopoledne opět jako v sobotu, po obědě úklid a chystání se k odjezdu.

Ubytování

V ceně je strava v plné penzi (2x večeře, 2x snídaně, 2x oběd), ubytování v chatkách (chatka po 2-4 lidech, společné sociálky, cena 1999 Kč), nebo v pokoji v hlavní budově (pokoj po 2-6 lidech, sociálky na pokoji, cena 2499 Kč), zajištěný program na celý víkend (odměna instruktorům, vybavení, příprava).

Strava

pitný režim, snídaně, oběd, večeře

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Letní dětský tábor SIGMA LUTÍN, 783 06 Domašov nad Bystřicí

Fotogalerie

Provozovatel

Čundráci

Prožij s námi neotřelé akce pro dospělé, které tě vrátí do dob celotáborovek, her v lesích, táboráků a dnů plných dobrodružství.

Organizujeme tábory, víkendové i jednodenní akce pro dospělé.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.