Pobyty o jarních prázdninách s výukou lyžování a snowboardingu

0 termínů

Pobytové

Harrachov

0-99 let

Barevné prázdniny

už proběhl

Nabízíme prázdninové pobyty s výukou lyžování a snowboardingu pro děti od 7 do 17 let a pro rodiny s dětmi.

LYŽAŘSKÝ A SNOWBOARDINGOVÝ VÝCVIK
Výcvik probíhá zábavnou formou pod vedením kvalifikovaných lyžařských a snowboardingových instruktorů s dlouholetou praxí a lektorů fakulty sportovních studií.
Výuka lyžování nebo snowboardingu se provádí formou skupinové výuky (5 – 15 dětí ve skupině, začátečníci vždy v menším počtu). Místo výcviku je vybíráno s ohledem na dovednosti dětí. V neděli začínáme rozřazením dětí do družstev, dále lyžujeme od pondělí do pátku včetně.

LYŽAŘSKÝ AREÁL
V Harrachově je připraveno lyžařské zázemí na špičkové úrovni. Sjezdovky jsou denně upravovány a po celé délce technicky zasněžovány. Lyžařský areál Harrachov a Rýžoviště zahrnuje celkem sedm sjezdovek s různou úrovní obtížnosti, o celkové délce téměř osm kilometrů. Můžete zde najít také trasy pro běžkaře.

DOPRAVA
Na výběr je buď doprava individuální, nebo společná doprava autobusem z místa srazu v Brně přímo k hotelu Fit Fun v Harachově.

VÍCE INFORMACÍ A ELEKTRONICKÉ PŘIHLÁŠKY NA NAŠICH WEBOVÝCH STRÁNKÁCH.

6 980 Kč
Děti do 1.99 let - 500,- Kč, děti od 2 do 9.99 let – 6 980 Kč, děti od 10 do 17.99 let – 7 980 Kč, dospělí – 9 640,- Kč. Cena zahrnuje ubytování, stravování, lektorskou práci lyžařských a snowboardový

Program

CELODENNÍ PROGRAM PLNÝ ZÁBAVY A LEGRACE
Přes den budou děti na svahu a s výjimkou polední přestávky se budou věnovat lyžování či snowboardování. Večerní program pak bude probíhat v některé ze společenských místností hotelu, v discomístnosti, popřípadě v bazénu. Pro děti i dospělé je připraven pestrý program zahrnující společenské, sportovní či deskové hry, výtvarné i dramatické aktivity, zábavu, soutěže o ceny a také diskotéku. V případě příznivého počasí zařadíme také hry venku na sněhu.

Ubytování

UBYTOVÁNÍ
Fit Fun je moderní wellness hotel, který se nachází zhruba jeden kilometr od centra města Harrachov. Leží přímo na sjezdovce lyžařského areálu s názvem Rýžoviště. Dva vleky (s možností večerního lyžování) jsou v okruhu do 200 m od hotelu, čtyřsedačková lanovka vedoucí na Čertovu horu je vzdálena 300 m.
Hotel Fit Fun je ideálním místem pro rodinnou dovolenou. Všechny pokoje jsou vybaveny připojením na Wi-Fi, televizí se satelitními programy, sprchou a WC i hotelovými ručníky.

Strava

pitný režim, snídaně, oběd, večeře, Plná penze. Stravování začíná v neděli večeří a končí v pátek obědem. Snídaně formou švédských stolů, oběd polévka a jednotné menu, večeře jednotné menu.

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Ryžoviště 427, 512 46 Harrachov

Fotogalerie

Provozovatel

Barevné prázdniny

Naše táborová organizace je tvořena různorodou skupinou lidí. Převážně se jedná o učitele nebo studenty pedagogických a sportovních oborů, kteří se věnují práci s dětmi a mláděží. Náš tým, samozřejmě v různých personálních obměnách, funguje od roku 1993. Nejprve pouze formou celoroční práce s dětmi od 8 do 17 let (basketbalový oddíl). Od roku 2002 jsme rozšířili naše aktivity na vzdělávací akce a rok nato jsme přidali první tábory. Od roku 2005 patří mezi naše aktivity také velmi oblíbené pobyty pro rodiče s dětmi.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.