Dětský příměstský in-line kemp s angličtinou České Budějovice

22.7. - 26.7.2024

Příměstské

Český Krumlov

5-15 let

Topsports Czech s.r.o.

volno

Příměstský tábor je nejen o zábavě, ale také se děti něco naučí. Kromě jízdy na kolečkových bruslích vaše děti budeme učit anglicky. Nabitý program, zkušení instruktoři a sportovní hvězdy namotivují vaše děti ke skvělým výsledkům a vnuknou jim chuť učit se a zlepšovat. Do ceny počítáme pitný režim, celodenní stravu a pojištění.

In-line kempy jsou oblíbené pětidenní příměstské tábory určené pro děti ve věku od 5 do 15 let. Jsou zaměřeny na výuku jízdy na kolečkových bruslích, bezpečnost pohybu jednotlivců i skupin, a jízdu přes in-line překážky. Každý týden je veden zábavnou a naučnou formou. Obohaceny jsou o pestrý a bohatý doprovodný program. Zúčastnění si mohou vyzkoušet různorodé činnosti jako např. facepainting, street hokej, kreslení, fotbal na bruslích a mnoho dalšího. Součástí pětidenního kempu je také jednodenní výlet sportovního charakteru. Kromě sportu je pro děti připravena výuka angličtiny.

Po celou dobu kempu se o Vaše děti starají vyškolení instruktoři společnosti Topsports, kteří jsou sami aktivními sportovci a mají mnohaleté zkušenosti s prací s dětmi. Jsou školeni odborníky na práci s dětmi.

Program probíhá každý den od 8:00 do 16:30 hodin v areálu Rolava a je rozdělen do několika bloků. V průběhu celého dne dbáme na pravidelný pitný režim dětí, který je zajištěn na místě i v restauraci. Dopolední svačina skládající se z pokrmů dle na místě vyvěšeného jídelníčku (např. chléb se šunkou a jablko) je společně s odpolední svačinou doplňkem k hlavnímu jídlu dne, na které chodíme do restaurace.

Každý z účastníků si u nás může zapůjčit kompletní vybavení, a to brusle, chrániče a helmu. Tento požadavek je potřeba vyplnit v on-line přihlášce nebo dodatečně přiobjednat před začátkem kempu.

4 890 Kč
Cena 4890 Kč platí při přihlášení a zaplacení tábora do 20.5.2024, následně se cena zvyšuje. Sourozenecká sleva ve výši 10 %, sleva při návštěvě více termínů 10 %.

Program

7:30 - 9:00 8:00 - 12:00 12:00 - 13:00 13:00 - 16:30
Pondělí prezence rozřazení do skupin, svačina, nácvik pádů oběd kreativní tvorba, svačina, výuka bruslení
Úterý prezence výuka bruslení, svačina, výuka bruslení oběd angličtina, svačina, in-line překážky
Středa prezence výuka bruslení, svačina, in-line překážky oběd angličtina, svačina, hry na bruslích
Čtvrtek prezence koloběžky, svačina, koloběžky oběd koloběžky, svačina, koloběžky
Pátek prezence výuka bruslení, svačina, hry na bruslích obě

Strava

pitný režim, oběd, svačina

Organizační informace

Nedoporučujeme

  • mobilní telefon a ostatní elektroniku
  • řetízky a jiné cennosti (neodpovídáme za ztrátu cenností)
  • vyšší obnos peněz

Storno poplatky

při odhlášení do 14 dnů před zahájením kempu vracíme 70 % z ceny kurzu, následně (14 dnů a méně - až do zahájení tábora) vracíme 20 % z ceny kurzu

Termíny

Turnus od-do Poznámka
22.7. - 26.7.2024 Přihlásit se

Místo konání

Adresa: Český Krumlov ZŠ T. G. Masaryka 213, 381 01 Český Krumlov

Fotogalerie

Provozovatel

Topsports Czech s.r.o.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.