Dětský příměstský cyklo kemp BAMBINI - Hradec Králové

15.7. - 19.7.2024

Příměstské

Hradec Králové

3-5 let

Topsports Czech s.r.o.

volno

Cyklo kemp BAMBINI je program zaměřený speciálně pro nejmenší bikery a bikerky od 3 do 5 let, při kterém si hravou a nenásilnou formou osvojí základní dovednosti na kole (brzdění, rozjíždění, slalom, správný posed na kole a zdokonalení v dalších činnostech. Aktivity podávané zábavnou formou nadchnou všechny děti.
Program probíhá v nízkém počtu dětí ve skupince tak, aby byla výuka i přístup co nejpřiměřenější dětem, jejich dovednostem a pohybovým schopnostem. Hlavním cílem je děti nadchnout pro kolo a vytvořit jim k němu kladný vztah již od mala.
O to se postarají naše instruktorky, které se na předškolní výchovu dětí specializují. Program je pro děti připraven od 8:00 do 13:00 včetně dopolední svačiny, pitného režimu a obědu, po kterém děti odchází domů.
V průběhu sportovního dopoledne měníme činnosti tak, abychom děti udrželi koncentrované a zároveň stále nadšené ze sportování.
Podmínkou účasti dětí na Bambini kempu je vlastní kolo se šlapkami (nikoli odrážedlo), případně je možné si kolo zapůjčit v Topsports centrum půjčovně, a schopnost si dojít na záchod/nočník.

4 890 Kč
Cena 4890 Kč platí při přihlášení a zaplacení tábora do 20.5.2024, následně se cena zvyšuje. Sourozenecká sleva ve výši 10 %, sleva při návštěvě více termínů 10 %.

Strava

pitný režim, oběd, svačina

Organizační informace

Nedoporučujeme

  • mobilní telefon a ostatní elektroniku
  • řetízky a jiné cennosti (neodpovídáme za ztrátu cenností)
  • vyšší obnos peněz

Dokumenty ke stažení

Storno poplatky

při odhlášení do 14 dnů před zahájením kempu vracíme 70 % z ceny kurzu, následně (14 dnů a méně - až do zahájení tábora) vracíme 20 % z ceny kurzu

Termíny

Turnus od-do Poznámka
15.7. - 19.7.2024 ZŠ Štefánikova Přihlásit se

Místo konání

Adresa: ZŠ Štefánikova 566, 500 11 Hradec Králové

Fotogalerie

Provozovatel

Topsports Czech s.r.o.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.