Podzimní tábor JUMANJI

0 termínů

Pobytové

Doubravník

6-17 let

Barevné prázdniny

už proběhl

Barevné prázdniny připravují nové dobrodružství! Stará legenda ožívá v novém příběhu... Všichni jsme součástí hry, kde se každý stává hrdinou! Celotáborová hra JUMANJI - DALŠÍ VÝZVA!
Pojedeme vlakem z nádraží Brno - Královo Pole, návrat tamtéž. Děti budou mít s sebou jen příruční zavazadlo, ostatní tašky dovezeme na místo pobytu autem. Sraz ve středu 7.30 před budovou nádraží, návrat v neděli v 11.00 tamtéž. Je možné zajistit si vlastní dopravu.

3 270 Kč
Cena zahrnuje dopravu z Brna a zpět, ubytování, stravování, práci vedoucích a lektorů, materiál na bohatý program i odměny.

Program

Pro děti bude jako vždy zajištěn celodenní program – dopolední hry, zábava na polední klid, odpolední program a samozřejmě večerní, popřípadě noční hry. Aktivity budou probíhat podle počasí venku na hřišti, v lese, nebo uvnitř ve společenské místnosti. Program bude opět zajímavý a pestrý, své místo v něm budou mít hry sportovní, výtvarné, vědomostní či dramatické. V plánu je samozřejmě také výlet a hlavně spousta zábavy a legrace!

Ubytování

Zajistili jsme pro Vás ubytování v Rekreačním středisku Prudká, ve zděných chatách nazvaných domky atrium. Každý domek má čtyři pokoje se dvěma až třemi lůžky. V každém domku je vlastní sociální zařízení (WC a sprchy), ústřední topení, lednice, společenská místnost a venkovní terasa. V areálu rekreačního střediska se dále nachází několik hřišť pro různé sportovní aktivity, venkovní stolní tenis, houpačky, prolézačky a ohniště. Celé rekreační středisko má rozlohu asi 4 hektary, je umístěno v přek

Strava

pitný režim, snídaně, oběd, večeře, svačina

Storno poplatky

V případě zákazu pobytových akcí nebo uzavření rekreačních středisek ze strany Vlády ČR z důvodu nepříznivé epidemiologické situace Vám budeme vracet 100% uhrazené částky.

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Doubravník 256, 592 61 Doubravník

Fotogalerie

Provozovatel

Barevné prázdniny

Naše táborová organizace je tvořena různorodou skupinou lidí. Převážně se jedná o učitele nebo studenty pedagogických a sportovních oborů, kteří se věnují práci s dětmi a mláděží. Náš tým, samozřejmě v různých personálních obměnách, funguje od roku 1993. Nejprve pouze formou celoroční práce s dětmi od 8 do 17 let (basketbalový oddíl). Od roku 2002 jsme rozšířili naše aktivity na vzdělávací akce a rok nato jsme přidali první tábory. Od roku 2005 patří mezi naše aktivity také velmi oblíbené pobyty pro rodiče s dětmi.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.