MEGA-STROJE. Svět neuvěřitelné mechaniky

0 termínů

Příměstské

Praha 5

5-14 let

Neus Lab

už proběhl

Jak často přemýšlíme o tom, jak fungují stroje a mechanismy okolo nás? Co je přivádí do pohybu, proč byly vytvořeny a jaký je jejich technologicky vývoj?

Během týdně děti získají možnost se podívat na stavbu nejúžasnějších strojů světa. Společně oprášíme přístroje z dob minulých, podíváme se na jejich stavbu a technická řešení, která z nich udělala legendy ve své době. Rovněž se seznámíme s několika vynálezy, které posloužíli milníkem v historii inženýrství, a bez kterých by nebylo možné vytvořit největší světové stroje současnosti.

Provedeme vás skrze každý historický detail vytvoření parního stroje až po unikátní možnost zjistit více o fungování raketoplánu.


Vezmeme vás s sebou na dobrodružnou cestu do světa nejvýkonnějších strojů světa a pomůžeme vám pochopit význam unikátních inovačních postupů, které pomohli proměnit sny ve skutečnost.

Program

DENNÍ PROGRAM:
• 08:00 – 9:00 Setkání
• 09:00 – 09:30 Snídaně
• 09:30 – 12:00 Teoretická výuka
• 12:00 – 12.30 Odpočinek
• 13.00 – 14.00 Oběd
• 14.00 – 16.00 Praktická výuka a praxe (Vycházka)
• 16:00 – 17.30 Odpolední svačina, volný čas, odpočinek, hry

Strava

pitný režim, snídaně, oběd, svačina

Dokumenty ke stažení

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Plzeňská 249/94, 15200 Praha 5

Fotogalerie

Provozovatel

Neus Lab

Žijeme ve světě, který se proměňuje rychleji, než kdykoli jindy. Dnešní dětí se budou v budoucnu potýkat s celou řadou nových otázek a problémů. Věcí, které se naučili dneska, mohou již zítra ztratit svoji aktualitu. A k dosažení kýžených cílů bude potřeba umět vytvářet a implementovat inovativní řešení.

Úspěch dětí a jejich spokojenost budou bazírovat na tvůrčím myšlení a činnosti. Pouhé znalosti nejsou dostačující - je potřeba se naučit správně aplikovat veškeré teoretické poznatky.

V Neus Lab dětí osvojují klíčové koncepty přírodních věd a učí se je aplikovat při řešení praktických úloh.

V našem středisku pracujeme v malých skupinách (max. 6 osob ve skupině), což umožňuje lektorům přistupovat ke každému žáku individuálně. Právě proto každá lekce má jedinečnou, vzrušující a zábavní atmosféru.

Nabízíme strukturované kurzy vhodné jak pro žáky základních škol, tak i pro vysokoškolské studenty.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.