Fantastická zvířata

0 termínů

Příměstské

Brno-Židenice

5-10 let

18. přední hlídka Royal Rangers Brno

už proběhl

Příměstský tábor pro všechny zvídavé kluky a holky od 5 do 10 let plný her, zábavy, poznávání zvířat, výletů do přírody a dalších zajímavých činností. Tábor probíhá od pondělí do pátku vždy od 8.00 do 16.00 hodin v Brně v Židenicích.

Více informací i oficiální přihlášku najdete na stránkách 18. přední hlídky Royal Rangers (royalrangersbrno) v sekci přihlášky -> Příměstský tábor 2021.

(Pro jistotu upřesňujeme, že téma programu se netýká knihy Fantastická zvířata a kde je najít od J. K. Rowlingové, jen má podobný tematický název.)

1 950 Kč
pro sourozence sleva 500 Kč na každé další dítě

Program

Na programu budou převážně různé hry venku i vevnitř, dále například speciální program v ZOO, plavba na lodičkách, cesta za pokladem, zpívání a tvůrčí činnosti. Zároveň se děti během tábora dozví zajímavé informace o různých zvířatech. Každý den bude také vyhrazen krátký čas na vyprávění něčeho zajímavého z Bible. (Nepředpokládá se však, že děti z Bible něco znají, tábor je otevřený a přizpůsobený všem dětem).

Strava

pitný režim, oběd, svačina

Storno poplatky

  • Pokud se přihlášené dítě nebude moci zúčastnit z důvodu nemoci (nutno doložit od lékaře) nebo se tábor nebude moci konat kvůli vládním opatřením, bude poplatek vrácen v plné výši.
  • 100 % částky bude vráceno také při odhlášení do konce června nebo pokud za sebe seženete náhradníka. V případě pozdějšího odhlášení z jiného důvodu a bez náhradníka bude vráceno 80 % částky při odhlášení do konce července a 50 % později.

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Životského 10, 61800 Brno-Židenice

Fotogalerie

Provozovatel

18. přední hlídka Royal Rangers Brno

Royal Rangers je nezisková křesťanská organizace pro děti a mládež. Pracujeme s dětmi v různých věkových kategoriích, máme pravidelné schůzky a pořádáme výlety a tábory.
Web 18. přední hlídky: www.royalrangersbrno.cz
Web Royal Rangers v ČR: www.royalrangers.cz

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.