Čtvero ročních období - Starší 2021

0 termínů

Příměstské

Praha 4

10-13 let

Agentura Wenku s. r. o.

už proběhl

Už vás omrzelo být stále doma? Připojte se k nám! Do programu našeho příměstského tábora jsme se snažili vměstnat maximum pohybu. K tomu nám pomohla inspirace vesnickými radovánkami a místními tradicemi, rozdělenými do čtyř ročních období, na kterých je mnoho našich her založených. Čeká nás bitva o májky, ukážeme si, jak by asi vypadala vesnická olympiáda a pokusíme se obejít více dveří než Tři králové.
Nudit se nebudou ani zájemci o činnosti kreativní. Vyrobíme si masopustní masky přesně na míru a ručně dělané svíčky „hromničky“, které nás ochrání před bouřkou.
V rámci pohybových aktivit proběhne také sportovní klání. Sehrajeme turnaj klasických sportů, který zahrnuje fotbal, přehazovanou a vybíjenou. Abychom si vyzkoušeli i něco méně tradičního, můžete se těšit na brännball a kinball.
Plánujeme i jednodenní výlet do „Ladova kraje“, kde je vesnická atmosféra přímo hmatatelná. Navštívíme Ladův památník a přírodou nás provede nádherně zpracovaná „Mikešova cesta“.
Program celého týdne není vázán etapovou hrou.

Ve škole budeme mít k dispozici tělocvičnu, šatnu, sociální zařízení a venkovní hřiště. Vypravíme se také určitě do nedalekého Krčského lesa.

Program tábora je koncipován tak, aby děti společně trávily čas ve 2 skupinách o maximální kapacitě 15 dětí. Každé z těchto skupin se budou věnovat 2 instruktoři / animátoři. Pečlivě sledujeme a nadále budeme sledovat vývoj aktuální epidemiologické situace a veškerá s tím související opatření. Hry pečlivě vybíráme a plánujeme tak, aby byly co nejméně kontaktní, ale současně umožnily účastníkům uvolněnou zábavu, pohyb a kontakt s vrstevníky, který nebyl dlouho možný. Na místě bude k dispozici dezinfekce a o dalších opatřeních budeme včas informovat.

2 990 Kč
V příadě přihlášení sourozenců je cena pro druhého a každého dalšího sourozence 2490,- Kč.

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Budějovická 680, 140 00 Praha 4

Fotogalerie

Provozovatel

Agentura Wenku s. r. o.

Jsme cestovní kancelář pro školy s 12letou tradicí. V dnešní dobrodužné době jsme se rozhodli využít naše kapacity a know-how a nabídnout odlehčení rodičům i smyslupnou zábavu dětem v letních měsících.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.