Sportovně relaxační tábor Majdalena 2021

0 termínů

Pobytové

Majdalena

8-15 let

Agentura Wenku s. r. o.

už proběhl

O prázdninách by měla být pohoda. Pohoda ale neznamená jen lenošení. V obci Majdalena na břehu řeky Lužnice jsme připravili tábor s programem pro vodáky, cyklisty i fanoušky nejrůznějších her včetně prázdninového koupáníčka. Náš program si zakládá na smyslu, atraktivitě, ale také možnosti volby. Každý den s ohledem na počasí nabídneme všem účastníkům několik alternativ programu.

Zájemci o splutí řeky mohou pod vedením zkušeného instruktora poznávat malebné meandry Lužnice. Cyklisté mají k dispozici celé Třeboňsko, krátké i delší trasy po hrázích rybníků, podél řeky i lesem, vše mimo frekventované silnice. Koho bolí ručičky i nožičky, může zůstat v tábořišti. V tomto případě nabízíme míčové hry na vlastním hřišti i množství her alternativních jako je Kubb a Bränball, stejně jako populární koupání na traktorových duších. To vše pochopitelně bezpečně a pod dohledem. Večery strávíme společně u ohně s kytarou a nějakou tou společenskou hrou.

Příprava jídel probíhá v polní kuchyni, která je srdcem našeho tábořiště. Den začneme pestrou snídaní, v průběhu dne zajistíme studený oběd a dvě svačiny. Večer bude pro každého teplá polévka a hlavní jídlo. Vaříme jednoduchá jídla z čerstvých surovin s ohledem na mlsné dětské jazýčky.

Ubytování probíhá ve vodáckém tábořišti Majdalena ve vlastních stanech (příp. zapůjčíme). Tábořiště je vybaveno WC, sprchami na žetony a kioskem. Pouze pro potřeby účastníků našeho tábora zajistíme další mobilní toaletu, umyvadlo a dezinfekční prostředky.

Dopravu na místo a zpět zajišťují rodiče individuálně vč. přepravy jízdního kola. Mít s sebou kolo není nutnou podmínkou k účasti.

Předání dětí je možné v neděli 25. 7. od 15 do 17 hodin. Vyzvednutí dětí je možné v neděli 1. 8. od 10 do 12 hodin, příp. dle dohody.

4 500 Kč
Cena nezahrnuje dopravu. V příadě přihlášení sourozenců je cena pro druhého a každého dalšího sourozence 4 000,- Kč.

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: , 378 03 Majdalena

Fotogalerie

Provozovatel

Agentura Wenku s. r. o.

Jsme cestovní kancelář pro školy s 12letou tradicí. V dnešní dobrodužné době jsme se rozhodli využít naše kapacity a know-how a nabídnout odlehčení rodičům i smyslupnou zábavu dětem v letních měsících.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.