SPORTOVNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR

0 termínů

Příměstské

Hradec Králové

5-13 let

SGP

už proběhl

Tábor je o tom zažít něco nezapomenutelného, na co budeš rád vzpomínat a o čem nemůžeš přestat vyprávět. SGP jeden takový tábor pořádá a můžeš s námi jet i ty! :)

Tábor je určen pro všechny sportovní nadšence. Děti si vyzkouší mnoho sportů. K disp Nudu u nás rozhodně nehledej.

Letos jsme si pro tebe připravili dva termíny:

26.-30.7. 2021

02.-06.8. 2021

Cena: 2500,- Kč

COVID STORNO: Pokud se tábor nebudeme možný zorganizovat z důvodu nařízení vlády vracíme bezodkladně 100% uhrazené částky!

Program je pro děti zajištěn 8-16 h. (vše je, ale na domluvě. Potřebujete děti přivést dřív kvůli práci? Nebo je dříve vyzvednout? Určitě v tom nebude problém. Jsme tu, abychom Vám pomohli a děti si to užily)

Organizaci zajištují profesionální lektoři (vyučení pedagodičtí pracovníci a kvalifikovaní sportovní trenéři) Především jsme tým mladých lidí, který rád pracuje s dětmi a vytváří společně s nimi nezapomenutelné zážitky.

Po celý týden bude zajištěn pitný režim a na obědy budeme docházet do restaurace Pivovar Beránek, kde je velmi příjemné moderní prostředí a je možné sedět i venku.

Každé ráno se sejdeme v naší tělocvičně ve Stěžerech, kde budeme mít základnu po celou dobu tábora. (cca 5 minut autem z HK, možná doprava i autobusem nebo MHD č. 16) .

Určitě v době tábora nebudeme na jednom místě! Budeme využívat vnitřní tělocvičnu, novou gymnastickou halu, fotbalové hřiště, tenisové kurty. Také se můžete těšit na všelijaké bojovky v lese a v přírodě. Nedaleko je zajímavý zoopark. V naší gymnastické tělocvičně najdete odpruženou dráhu airtrack, trampolínu, vysoké kladiny a bradla, kde se moc dobře staví ty nejlepší opičí dráhy, které jste kdy zažili.

Autem je to z nádraží z Hradce Králové cca 5 minut. Na místě můžete zdarma zaparkovat.

Přímo před tělocvičnou je zastávka linkového autobusu i MHD č. 16 (Stěžery kostel). Jízda z Hradce Králové cca 12 minut.

Strava

pitný režim, oběd

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Kalendova 844 Hradec Králové

Fotogalerie

Provozovatel

SGP

Jsme sportovní organizace působící v Hradci Králové. Primárně trénujeme sportovní gymnastiku a vedeme všestrannou pohybovou přípravu dětí již od 3 let. Spolupracujeme s dalšími sportovními oddíly v našem okolí. Naši trenéři jsou kvalifikovaní odborníci a pravidelně se zúčastňují školení po celé ČR, ale i v zahraničí. Organizujeme sportovní aktivity, letní tábory a sportovní kempy, kde nám jde především o to, aby si děti odnesly vzpomínku a úsměv na tváři.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.