Malý rybář

0 termínů

Příměstské

Brno-Líšeň

6-15 let

Arpitha z.s.

bez termínu

Sraz Malých rybářů je ráno v Podolí v 7:00 hod. Další místo srazu je na konečné autobusu v Mariánském údolí v Líšni v cca 7:20 hod. Návrat 15:45 hod.
Prosím uvádějte, zda již má dítě rybářský lístek či ne. Rybářská výbava není podmínkou. Děti se učí podle věku a rybářské pokročilosti základní dovednosti rybářského umění. Chytáme na „Dvojce“ v Mariánském údolí, u mělčiny. Malé děti a začínající rybáři se učí s bičem, nahazovat, Chytáme u břehu na bič i na těžko. Výuka navazování a rybářských technik. Snídáme a svačíme u vody. Oběd, polední klid. Odpoledne teorie (navazování, druhy ryb), hry, svačina.

Přemisťujeme se na kole. Děti musí mít seřízené kolo a cyklistickou helmu! Terén není náročný, jedeme po asfaltu v zóně pro pěší. V případě špatného počasí po předchozí domluvě začínáme až v 8h, přemisťujeme se MHD nebo zůstáváme v areálu a učíme se na „suchu“.

Nebojte se vstávání, již po prvním dni u rybníku, zahaleného do oparu, děti pochopí, proč tak brzy, kdy ryby nejvíce berou a budou ony budit Vás. Než Vám povypráví své zážitky a vy jim přichystáte na talíř úlovek (o rybičky se děti podělí), je večer a děti dobrovolně míří do svých pelíšků. Na večery v průběhu tábora jim plánujte pouze brzký spánek. Vstávání brzy ráno ráno a aktivní pohyb u vody je náročný a děti jsou pak na rybách unavené (i ty, které jsou zvyklé chodit spát pozdě). A vy máte před sebou 5 večerů jen pro sebe.

Pitný režim po celý den zajištěn, oběd dle počasí u rybníku nebo v táboře jako u ostatních běhů. Rybáři si nosí vlastní snídani a malou svačinku. Podrobnosti a potřebná výbava v propozicích.

Strava

pitný režim, oběd

Dokumenty ke stažení

Termíny

K dispozici nejsou zatím žádné termíny.

Místo konání

Adresa: Brno Mariánské údolí, 62800 Brno-Líšeň

Fotogalerie

Provozovatel

Arpitha z.s.

Spolek Arpitha se zabývá aktivitami v přírodě pro děti a mládež od péče o koně a jezdectví, přes rybaření, sokolnictví či cykloturistiku až po angličtinu a enviromentální vzdělávání.
Organizuje celou řadu kroužků, jednorázových akcí a příměstských táborů, ze kterých si vybere každý milovník přírody a zvířat.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.