Umění-hra-divadlo 2021

0 termínů

Pobytové

Radnice

8-15 let

Sdružení pro tvořivou dramatiku, z. s.

už proběhl

Letní tábor s mnohaletou tradicí. Jeho hlavní náplní jsou výtvarné, dramatické, hudební a literární aktivity probíhající v úzkém sepětí s okolní krajinou a vycházející ze specifických rysů místa, jeho historie a atmosféry.
Táborová činnost rámovaná volnou celotáborovou hrou přirozeně ústí v nejrůznější společné události, představení či výstavy. Nechybějí ani hry, výlety, drobné sportovní aktivity nebo koupání.
Po dobré zkušenosti z loňska se vrátíme na malebné tábořiště mezi lesy nad městem Radnice (nedaleko Rokycan či Plzně). Zážitek z krásné přírody doplňují zvědavé kozy, nakukující do tábořiště, ale také kovárna nebo nedaleká barokní poutní kaple připisovaná K. I. Dientzenhoferovi.

5 000 Kč
včetně dopravy autobusem z Prahy na místo a zpět

Program

Hlavní náplní tábora jsou dramatické, výtvarné, hudební a literární aktivity, které probíhají v úzkém sepětí s okolní krajinou a vycházejí ze specifických rysu místa, jeho historie a atmosféry. Táborová činnost rámovaná volnou celotáborovou hrou přirozeně ústí v nejrůznější společné události, představení či výstavy.

Ubytování

stany s podsadou

Strava

pitný režim, snídaně, oběd, večeře, svačina, stravování zajišťují profesionální kuchařky

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Hájovna 245, 33828 Radnice

Fotogalerie

Provozovatel

Sdružení pro tvořivou dramatiku, z. s.

Spolek s celostátní působností, který sdružuje více než 800 učitelů všech stupňů a typů škol, studentů SŠ a VŠ pedagogického a uměleckého zaměření, vedoucích dětských a mladých divadelních souborů a dalších zájemců o dramatickou výchovu nebo některé její oblasti (školní DV, divadlo hrané dětmi, dětská recitace, dramatickovýchovné metody užívané v jiných předmětech, při práci s handicapovanými atd.). Je členem mezinárodní nevládní organizace IDEA (International Drama/Theatre and Education Association) a české sekce mezinárodní nevládní organizace amatérského divadla AITA/IATA. STD je od svého vzniku v roce 1990 pořadatelem či spolupořadatelem celé řady přehlídek, kurzů a vzdělávacích akcí, věnuje se ale i přímé činnosti s dětmi včetně dětských letních táborů.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.