HAVE FUN & EXPLORE (příměstský tábor s angličtinou)

0 termínů

Příměstské

Brno-střed

8-15 let

Jazyková škola Hello Brno

už proběhl

Have Fun & Explore, to je příměstský tábor s angličtinou se zázemím v samotném centru Brna, pár minut od nádraží. Tématem letošního tábora je poznávání a objevování světových "nej" z různých oblastí: od sportu přes zvířata, cestování, jídlo a v neposlední řadě také umění, řemesla a technologie. A to vše v angličtině, které náš tým zkušených lektorů a animátorů přizpůsobí potřebám vašich dětí. Tábor totiž otevíráme ve dvou variantách: 1) English for Kids pro děti 8-11 let staré, kde s dětmi pracují čeští lektoři s cílem je rozmluvit tak, aby se při komunikaci v angličtině cítily příjemně a přirozeně, a 2) English for Teens pro děti 12-15 let staré, kde už jedeme anglicky na plný plyn, částečně s rodilými mluvčími. V obou variantách tábor dětem nabízí možnost si v angličtině osahat zajímavá témata a oproti tradiční výuce ve školních lavicích angličtinu nasakovat přirozeně, formou zapojení a hry - tak, jak to děti mají nejraději a jak to funguje nejlépe!

2 950 Kč
Zálohu ve výši 1000,- je třeba uhradit hned k rezervaci místa. Zbytek částky stačí uhradit do 31. 7. 2020.

Strava

pitný režim, oběd, svačina, Kurzovné nabízí oběd, svačinky a pitný režim po celý den, případné požadavky na jídelníček prosím hlaste dopředu

Organizační informace

Kdy mohu dítě přivést

  • od 8:00 do 8:30

Kdy mohu dítě vyzvednout

  • od 16:30 do 17:00
  • čas příchodu a odchodu prosím sdělte první den tábora hlavnímu vedoucímu
  • při odchodu prosím zkontrolujte, že si Vaše dítě odnáší všechno své oblečení a věci, které si na tábor přineslo

Storno poplatky

Při odhlášení po 31. 7. 2020 je záloha nevratná. Storno poplatek Vám nebude účtován, seženete-li za své dítě náhradníka (změna účastníka bude provedena bez poplatku)

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Malinovského náměstí 4, 60200 Brno-střed

Fotogalerie

Provozovatel

Jazyková škola Hello Brno

Jazyková škola Hello na trhu působí už od roku 1996 a nabízí široké portfolium služeb: od veřejnostních kurzů přes firemní, kurzy ve školách, programy dalšího vzdělávání pedagogů, pomaturitní studium, dětské kurzy a v neposlední řadě taky tábory a jiné letní akce. Víme, že děti stejně jako jejich rodiče celý rok pracují, a když přijde léto, tak prostě mají chuť na nějaké dobrodružství. A to jim s týmem našich zkušených lektorů a animátorů nabízíme v rámci příměstských táborů (anglických i neanglických) a "letních škol". Kompletní nabídku našich letních akcí najdete na: https://www.hello.cz/cs/kurzy-pro-deti/tabor-s-anglictinou/brno-leto Přijďte se k nám podívat!

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.