Kurzy šití Plzeň - Příměstský tábor pro děti "Tvoříme a šijeme, s barvami si hrajeme" 2020

0 termínů

Příměstské

Plzeň 2-Slovany

8-14 let

Centrum ručních prací a tvorby, z.s.

už proběhl

TRVÁNÍ:
I. turnus 13. - 17.7. 2020 - ZRUŠEN
II. turnus 17. - 21.8. 2020

KDY: pondělí až pátek 8 – 16.00 hod
POČET ÚČASTNÍKŮ: min. 5 max. 8
CENA: 3 350 Kč
VĚK: 8 – 14 let
CENA: 3 350 Kč

POPIS: Děti se naučí různé techniky práce s barvami a látkou, jako je například batika, uzlování, zároveň si osvojí základy ručního i strojového šití tak, abychom mohli vyrobené látky i zpracovat. Ušijeme si textilní hračku, dekoraci, nákupní tašku, pouzdro nebo polštářek. Bude prostor i pro vlastní kreativní šití. Vyrábět budeme nejen z látek, ale i z papíru a jiných materiálů, kde využijeme různé výtvarné techniky. Budeme si hrát nejen v dílně, ale pokud počasí dovolí i v přírodě. V ceně je veškerý materiál, 2x denně svačina, 1x oběd a pitný režim zajištěn po celý den.

LEKTORKY: Jana Kulová a Petra Fenclová

Své dítě můžete přihlásit vyplněním přihlášky - po přihlášení Vám pošleme na uvedený e-mail dotazník, který je nutné vyplnit a potvrdíme Vám, že jsou stále volná místa. Po správném vyplnění dotazníku Vám bude do 24 hodin doručena fakturu k úhradě.
Přihláška se stává závaznou až momentem uhrazení dané částky. Částku prosím odešlete do 7 dnů od obdržení emailu s potvrzením volného místa na bankovní účet uvedený na faktuře. Přihlášeným účastníkům, za které nebude včas zaplacena daná částka, nejsme schopni garantovat volné místo.

Strava

pitný režim, oběd, svačina

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Úslavská 339/2, 32600 Plzeň 2-Slovany

Fotogalerie

Provozovatel

Centrum ručních prací a tvorby, z.s.

Již šestým rokem pořádáme kurzy šití v Plzni. Do 28.2.2019 probíhaly kurzy v kreativní zóně DEPO2015. Nyní se nacházíme na adrese Úslavská 339/2, 326 00 Plzeň. Nabízíme kurzy téměř pro všechny kategorie - pro děti, mládež, dospělé, pokročilé i začátečníky. Máte zde možnost naučit se něco nového od úplných začátků až po vlastní výrobek, nebo se zdokonalit v tom, co již umíte. Rozvíjíme zde Vaši kreativitu a fantazii - té se u nás meze nekladou. Kompletní program si můžete prohlédnout na stránkách www.kurzysiti-plzen.cz.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.