Výprava za keškami: příměstské letní tábory

0 termínů

Příměstské

Praha 4

8-16 let

supercamps.cz

už proběhl

Pořádáme 4 jednodenní výlety vlakem do okolí Prahy a jeden den v Praze, kde budou děti hledat ukryté kešky a zábavnou formou poznávat nová místa.

POJEĎTE S NÁMI NA NOVÁ KAŽDODENNÍ DOBRODRŽSTVÍ!
Sejdeme se na určeném místě, odkud společně pojedeme vlakem, každý den na jiné místo, kde ráno strávíme pátráním po nejzajímavějších místních keškách, pak si společně sníme oběd a poté budeme objevovat okolí; navštívíme muzea, turistické atrakce a další dostupné aktivity před návratem zpět do Prahy.

Z App Storu či Google Play si, prosím, stáhněte a nainstalujte Geocaching aplikaci, jejíž mapy budeme potřebovat k zjištění polohy hledaných kešek. Děti budou rozděleny do týmů, kde vítězem bude ten, který najde nejvíce kešek!

Doporučujeme mít s sebou vhodné oblečení a pohodlné a pevné turistické boty. Více informací zašleme po registraci.

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Na Formance 495/6, 14900 Praha 4

Fotogalerie

Provozovatel

supercamps.cz

Letos jsme již osm let v provozu a cílem supercamps.cz je poskytovat co nejlepší, nejpodnětnější, nejzábavnější & nejinovativnější letní zážitky pro děti & mládež ve věku 5 let a výše, a to vše v česko-anglicky mluvícím prostředí.

V současné době pořádáme 5 různé tábory, které budou probíhat během července a srpna 2019. Kódování a Akce, Video Hry a Akce, Nováčci youtubeři, Výprava za keškami, & Loutkové a Maňáskové divadlo.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.