Badmintonový kemp v areálu HAMR

0 termínů

Pobytové

Praha 5

7-15 let

sportovní areály HAMR

už proběhl

Letní sportovní kempy v areálech HAMR

Strava

pitný režim, oběd, svačina

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Vltavanů 1542 Praha 5

Fotogalerie

Provozovatel

sportovní areály HAMR

Sportovní areál HAMR-Záběhlice

V Záběhlicích si můžete zahrát tenis na 18 antukových kurtech a beachvolejbal na šesti, v zimě krytých přetlakovou halou. Hrajete-li raději halové sporty, přijďte na squash, stolní tenis, nebo na nemíčové sporty v podobě aerobiku, včetně cvičení pro děti, indoor cycling, či do posilovny. Nabízíme také masáže a fyzioterapii. Samozřejmostí je vyplétání raket, obchod se sportovními potřebami a restaurace. V letních měsících také s venkovním posezením a grilováním.

Sportovní areál HAMR-Braník

Na březích Vltavy se dají hrát tři venkovní míčové sport – beachvolejbal, fotbal a tenis. Uvnitř nabízíme prostory pro badminton a florbal. Protože areál leží přímo u vyhlášené pražské cyklostezky, je možné si zde půjčit in-line brusle a vyrazit buď do Podolí nebo opačným směrem až na Zbraslav. I v Braníku je prostorná restaurace, v létě s kurty jako na dlani.

Sportovní areál HAMR-Štěrboholy

Náš nejmladší areál provozujeme od ledna 2013 a nachází se v něm 14 badmintonových kurtů, jedno venkovní fotbalové hřiště, které lze rozčlenit na tři menší pro duely „Hanspaulky“. Tenis se dá hrát na dvou kurtech, které bývají na zimu v nafukovací hale.

V našich areálech se již konalo mnoho významných sportovních akcí (MČR v plážovém volebalu, Czech Open ve florbalu, mezinárodní turnaje v házené, Sporťáček pro děti apod., ), trénují u nás reprezentanti a aktuální mistři ČR v plážovém volejbalu Kristýna Kolocová a Michala Kvapilová (mistryně ČR 2016), David Kufa a David Lenc (mistři ČR 2015) a několikanásobný mistr ČR v badmintonu Petr Koukal. Naše tenisová akademie vychovala úspěšné tenisty (např. Petr Nouza, mistr republiky v ml. žácích atd.). Pod naší vlajkou začal se svými cca 80 členy od ledna 2016 brázdit vody veslařský klub SK HAMR-veslování. O prázdninách pořádáme nejen pro děti z našich sportovních škol sportovní kempy ve všech našich sportech. Pro ty, kdo se nemohou rozhodnout, jakému sportu se budou věnovat, jsme založili projekt Všestranný sportovec.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.