tábor Alenka v říši divů

0 termínů

Pobytové

Ostravice

6-15 let

Eko-info centrum Ostrava z.s.

už proběhl

Nabízíme Vám již XV. ročník letního tábora v malebné oblasti Beskyd, u obce Ostravice.
Zahájení pobytu je v neděli 4.8. 2019 obědem, ukončení pak v sobotu 10.8. 2019 snídaní. Po celou dobu pobytu bude běžet táborová hra na motivy knihy a filmu ALENKA V ŘÍŠI DIVŮ.

DOPRAVA:
Doprava je zajištěna po trase Klimkovice městský úřad – Ostrava Poruba Tesco – Ostravice chata Liptov a zpět objednaným autobusem. Nástupní místo Klimkovice bude zajištěno pouze v případě, že z něj pojede alespoň 10 dětí (po uzávěrce přihlášek budete včas vyrozuměni, jak to vypadá a odkud se jede). Místa srazu účastníků a přesná doba ranního odjezdu a poledního návratu budou upřesněny mailem všem přihlášeným do 30.6.2019 a budou rovněž zveřejněny na webu.

KONTAKTY:
Eko-info centrum Ostrava z.s., Brandlova 6, 702 00 Ostrava
Vendula Kotyzová tel.: 607 970 187, Ivana Mariánková tel.: 737 505 288

3 600 Kč
Vážíme si Vaší přízně, a proto jsme pro děti, které s námi již byly na táboře v loňském roce, příp. se loni zúčastnily našich víkendových pobytů, připravili slevu ve výši 100 Kč, tj. 3.500,- Kč za dít

Program

Když se Alenka vydá za králíkem v saku a s kapesními hodinkami, ocitá se v ohromujícím a fantastickém světě...

Určitě si také dosyta užijeme okolní krásné podhorské přírody, čeká nás spousta zábavných her na louce, hřišti, v klubovně, lanovém centru i v lese, spousta báječných aktivit a napínavých soutěží. Tábor je vhodný pro samostatné děti školního věku (1-9.tř. ZŠ). Kapacita je omezena na 56 dětí (4 věkově smíšené oddíly).

Ubytování

Horský hotel Liptov, Ostravice č. 01272, 739 14 Ostravice
2-3 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením (koupelna + WC), velká jídelna, klubovna, hřiště, bazén, ohniště.
Akce probíhá v rekreačním středisku vyhrazeném výlučně pro pobyt dětí našeho tábora. U dětí je vždy stálý dozor oddílových vedoucích a instruktorů. Naši vedoucí mají dlouholeté zkušenosti v organizaci dětských aktivit a práci s dětmi, po celou dobu pobytu je přítomen zdravotník.

Strava

pitný režim, snídaně, oběd, večeře, svačina, 5x denně pestrá, vyvážená a chutná strava s možností přídavků, pitný režim po celý den.

Storno poplatky

  • V případě doložené nemoci dítěte v termínu odjezdu na tábor účtuje pořadatel jednorázový storno poplatek ve výši 500,- Kč (potvrzení lékaře je nutno doložit nejpozději v den nástupu). Zbylá částka bude vrácena na váš účet.
  • Při zrušení účasti dítěte do 15.6.2019 je zaplacená částka vratná po odečtení manipulačního poplatku 200,- Kč za náklady pořadatele.
  • Při zrušení účasti do 1.7.2019 vracíme 50 % ceny, později se zaplacená částka nevrací (výjimka viz bod A), můžete však za dítě poslat náhradu.

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Ostravice č. 01272, 73914 Ostravice

Fotogalerie

Provozovatel

Eko-info centrum Ostrava z.s.

EICO je zapsaným spolkem (dříve občanské sdružení) a bylo založeno v roce 1999 s hlavními cíli v oblasti ochrany životního prostředí a trvale udržitelného rozvoje. Původní aktivity byly v roce 2004 rozšířeny o oblast sociálního poradenství a komunitní práce. I přes Ostravu v názvu působíme v rámci celého Moravskoslezského kraje.

Účastníme se pravidelně akcí typu Den Země, Ekopouť v rámci festivalu Ekofilm, provozujeme mobilní Férovou kavárnu s prodejem fair trade výrobků, pořádáme ekovýchovné pobyty (víkendy, tábory) pro děti, mládež i celou rodinu, umisťujeme komunitní kompostéry a šíříme osvětu v environmentální oblasti.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.