Dobyvatelé galaxie : Mise Protivanov

0 termínů

Pobytové

Protivanov

7-15 let

Spolek ProAktivity

už proběhl

Uzavřený areál u rybníka v Protivanově. Areál nabízí sportovní hřiště pro fotbal, volejbal, ringo, basketbal, 2 ohniště, halu s krbem, moderní sociální zařízení, rybník (2 ha) vhodný ke koupání, loďky. Vlastní kuchyně (strava 5x denně, pitný režim po celý den). Zkušení organizátoři, akreditovaní vedoucí a zdravotníci.

Program tvořen s důrazem na rozvoj kreativity, fantazie, pohyb.aparátu, řešení logických úkolů a tajemek,opakování znalostí ze zákl. školy ve spolupráci s centrem Basic Prostějov.

Možnost faktury pro zaměstnavatele rodičů (fondy FKSP). Svoz dětí z Olomouce, Tovačova a Prostějova, popřípadě odvoz rodičů do místa konání táboru.

Program

Program se skládá z volitelných aktivit zahrnující jak výtvarné a umělecké činnosti, divadlo, tanec, sport (rozvoj pohybových vlastností, míčové hry, bojové sporty, parkour), táborové dovednosti, schopnosti přežití, deskové hry a střelbu. Dále potom hry a soutěže v rámci celotáborové hry, táboráky, noční bojovky, stezka odvahy a diskotéky s perfektní aparaturou a karaoke. Podle počasí výlet do Moravského krasu a na Rybník Suchý s tobogánem.

Ubytování

Ubytování v chatkách po čtyřech, bez elektřiny (osvětlení areálu)

Strava

pitný režim, snídaně, oběd, večeře, svačina

Storno poplatky

Více v přihlášce na webu

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Boskovická 297, 798 48 Protivanov

Fotogalerie

Provozovatel

Spolek ProAktivity

Spolek je zaměřený na aktivity v oblasti sportu, aktivní i ozdravné rekreace a cestování, kultury, osvěty a výchovy, vzdělávací a poradenské činnosti.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.