Robotika

0 termínů

Dolní Břežany

6-15 let

Centrum Břežánek, z.ú.

bez termínu

LEGO Education MINDSTORMS je svět vzdělávacích robotů pro děti od 3.třídy a starší. Děti během kroužku pracují na dovednostech z různých oblastí jako může být věda, technika, matematika a fyzika, ale také s přesahem do schopností sociálních, kreativních a komunikačních. Každá lekce má jiné téma a děti získávají informace z různých oblastí. Například si postaví robota na kterém si vyzkouší spočítat jeho rychlost nebo robota, který dokáže roztřídit kostičky podle barev.

220 Kč/lekci
220,-za lekci je zvýhodněná cena na pololetí.

Termíny

K dispozici nejsou zatím žádné termíny.

Místo konání

Adresa: Na Panský 11, 25241 Dolní Břežany

Fotogalerie

Provozovatel

Centrum Břežánek, z.ú.

Centrum Břežánek, z.ú. je volnočasové centrum. Nabízí tvořivé, vzdělávací, kulturní a sportovní aktivity a organizuje jednorázové akce pro děti i širokou veřejnost z Dolnobřežanska. Břežánek je nezisková organizace, jejíž provoz je částečně zajištěn z prostředků získaných z dotací a sponzorských darů.
Břežánek je místem, kde jsou všichni vítáni. Slouží k vzájemnému setkávání rodin s dětmi. Rodiče zde mají možnost příjemně a užitečně trávit chvíle své mateřské dovolené, najít pomoc a podporu v jejich vlastním mateřství a sbírat inspiraci jak pro individuální rozvoj svých dětí, tak pro svůj profesní život.
Centrum Břežánek má neformální charakter a pomáhá nalézat nové přátele rodičům a malé kamarády našim ratolestem.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.