Trip to Smart Bricks® Land

0 termínů

Brno-Slatina

4-6 let

Vzdělávací centrum Smart Bricks®

už proběhl

Kroužek pro děti ve věku 4-6 let. Poutavé stavebnice DUPLO® s vláčkem a zábavním parkem skýtají také úžasné příležitosti pro výuku anglického jazyka. Během hry lektor s dětmi komunikuje v angličtině a individuálně se přizpůsobuje jazykové úrovni dětí. Na své si tak přijdou úplní začátečníci i pokročilí. Děti se během hry učí aktivně používat slovíčka a pokročilejší děti i obraty a fráze spojené s hrou a konkrétním příběhem lekce.

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Jihomoravské náměst 1, 62700 Brno-Slatina

Fotogalerie

Provozovatel

Vzdělávací centrum Smart Bricks®

Vzdělávací centrum Smart Bricks® je určeno pro všechny děti od 4 do 14 let, které zajímá věda, technika a rády zkoumají nové a neprobádané věci. V centru pro děti vytváříme volnočasové kroužky na bázi konceptu STEM. Při výuce formou konceptu STEM se lektoři zaměřují především na vědu, techniku, inženýrství a matematiku. To vše je v centru Smart Bricks® podpořeno výukovými programi LEGO® Education. Za pomoci LEGO® kostek si děti hrají a zároveň získávají znalosti ze základů matematiky, fyziky, programování a robotiky. Cílem centra je také podpořit komunikační dovednosti u dětí, jejich kritické a technické myšlení, schopnost práce v týmu a jiné.

Centrum Smart Bricks® dětem nabízí kroužky, letní tábory, narozeninové oslavy a workshopy. Také se specializuje na realizaci programů do škol a školek na podporu výuky.
V centru se nachází i speciální LEGO® hernička s obrovským městem z kostek, kde si děti mohou přijít jen pohrát.

Pokud máte doma malého tvořílka, nadšenou vědkyni nebo budoucího inženýra, přijďte se sem podívat. V nabídce je spousta zajímavých aktivit, které se Vám i Vašemu dítěti budou určitě moc líbit.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.