Fotografická dílna

0 termínů

Praha 4

9-18 let

Intellectus

už proběhl

Ptá se Vaše dítě, jak funguje foťák, co je to clona nebo jak vznikaly první černobílé fotky? Kroužek Fotografická dílna ho pak bude určitě bavit!
Děti se zde během lekcí seznamují se základy pořizování i úpravy fotografií. Vyzkouší si automatické a manuální funkce fotoaparátu a naučí se fotit venku i vevnitř.
Kroužek je vhodný pro všechny děti se zájmem o fotografování – doporučujeme od 9 let.
Více info a přihlášky na webu: talentpoint(tečka)cz

7 500 Kč/pololetí
7500 Kč s DPH / 15 lekcí (po domluvě možnost za poplatek zapůjčení fotoaparátu, jinak nutné mít vlastní vybavení: digitální fotoaparát s objektivem, které umožní nastavení a kontrolu expozice tj. nast

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Podolské nábř. 10, 14700 Praha 4

Fotogalerie

Provozovatel

Intellectus

Pořádáme kroužky, workshopy, online kurzy a příměstské tábory v přátelském a intelektuálním prostředí pro děti, mládež i dospěláky se zájmem.

Pomáháme dětem, mládeži a dospělým učit se, co je baví, v čem vynikají a co jim může být v budoucím životě prospěšné. Rozvíjíme talenty, zakládáme si na propojování do praxe a logickém myšlení. Děti se tak stávají více a více samostatnými. Ve školách organizujeme odborné informatické, technické a praktické kroužky a již zde také objevujeme malé talenty.

Důležitá je v našich aktivitách chuť na sobě pracovat. Zaměřujeme se na rozvoj praktických dovedností a znalostí, ale pomáháme rozvíjet i další části osobnosti dítěte. Dbáme na dobrou atmosféru v hodinách a také, aby se děti k sobě vzájemně hezky chovaly. Kroužky realizujeme v prostorách vybraných základních škol již od roku 2013.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.