Streetdance Adults

0 termínů

Olomouc

17-18 let, 18+

331 Dance Studio Olomouc

už proběhl

Taneční kurz Street Dance pro mládež a dospělé ve věku 17 – 30 let v Olomouci. Lekce tanečních stylů Hip Hop, House Dance, Dancehall, MTV Dance, atd.

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Tomkova 45, 77900 Olomouc

Fotogalerie

Provozovatel

331 Dance Studio Olomouc

Jsme 331 Dance Studio Olomouc a jednoduše milujeme tanec. Konkrétně Street Dance (Hip Hop, House Dance, Dancehall, MTV Dance, atd.) a Contemporary Dance (Modern Dance, Jazz Dance, Lyrical Dance, Balet). Tancování v Olomouci se věnujeme už od roku 2011. Organizujeme taneční kroužky pro děti i taneční kurzy pro dospělé, a to pro začínající i pokročilé tanečníky.

V 331 Dance Studiu Olomouc si zatancují děti už od 3 let, naopak máme několik tanečníků a tanečnic, kteří dokazují, že věk pro tanec rozhodně není překážka a naše taneční lekce navštěvují, i když jim už je přes 50 let. U nás věk opravdu nehraje žádnou roli, radost z tance totiž můžete mít kdykoliv. Stejně tak si můžete vybrat, jestli budete součástí choreografií, které každoročně připravujeme a budete s námi jezdit na taneční soutěže a vystoupení. Naše taneční lekce můžete navštěvovat i v případě, že se tanečních soutěží a vystoupení účastnit nechcete.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.